Ενημέρωση με ένα κλικ

Αφιέρωση μνήμης στον Κώστα Κοσμίδη από τον Γιώργο Περπερίδη στο MEGA

Συγκινητική στιγμή πριν από τον αγώνα Ολυμπιακού – Μπάγερν Λεβερκούζεν, με τον δημοσιογράφο να τιμά τον εκλιπόντα συνάδελφο.

Ο Γιώργος Περπερίδης βρέθηκε στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης την Τετάρτη το βράδυ για την κάλυψη του αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν Λεβερκούζεν, όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του MEGA. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο αθλητικός δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μια συγκινητική αναφορά στον τεχνικό Κώστα Κοσμίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, λίγες ώρες νωρίτερα.

Εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, ο Γιώργος Περπερίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συνηθίζω να ευχαριστώ τους ανθρώπους που δουλεύουν για να βλέπετε εσείς εικόνα και ήχο. Συνήθως το κάνω γι’ αυτούς που είναι εδώ. Απόψε, όμως, θέλω να το κάνουμε όλοι μαζί, μιλώ εκ μέρους όλης της διεύθυνσης αθλητικών προγραμμάτων του MEGA για ένα άνθρωπο που θα ήταν απόψε μαζί μας, θα δούλευε μαζί μας, τον Κώστα Κοσμίδη που έφυγε χθες από τη ζωή».

«Τον αγαπημένο μας φίλο, τον αγαπημένο μας συνάδελφο, που θα είναι γι’ αυτόν και για την μνήμη του όλα όσα κάνουμε απόψε. Γιατί όπως μου ‘πε την Κυριακή, φεύγοντας από το MEGA, “θα ‘μαστε παρέα την Τετάρτη”. Δεν είμαστε παρέα αλλά τον νιώθουμε δίπλα μας», πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη, ο Γιώργος Περπερίδης στον αέρα του MEGA, αφιερώνοντας τη βραδιά στον αείμνηστο μοντέρ του σταθμού. «Τον νιώθουμε κοντά μας και θέλουμε μια μεγάλη βραδιά απόψε για να την αφιερώσουμε στη μνήμη του».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com