Στάθης Σχίζας: Ανοίγει τα χαρτιά του για το Survivor, τον έρωτα και τον γάμο
Ο νικητής του Survivor απαντά στο ενδεχόμενο παρουσίασης του παιχνιδιού, σχολιάζει πρώην συμπαίκτες και μιλά για προσωπικές επιλογές.
Ο Στάθης Σχίζας, μετά την επιτυχημένη του πορεία στο Survivor, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» του ANT1, εκφράζοντας τις απόψεις του για διάφορα θέματα, από την πιθανή παρουσίαση του παιχνιδιού μέχρι την προσωπική του ζωή.
Σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση του Survivor, ο Σχίζας ήταν κατηγορηματικός: «Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να το παρουσιάσω. Δεν σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πάει σ’ ένα reality και έχει μια πορεία, ότι αυτόματα πρέπει κιόλας να παρουσιάσει κάτι. Αυτοί που παρουσιάζουν είναι για να παρουσιάζουν, αυτοί που είναι για να παίζουν είναι για να παίζουν. Λίγο να μην μπαίνει ο καθένας στα χωράφια του άλλου. Όπως κι ένας παρουσιαστής δεν μπορεί να είναι παίκτης», τόνισε.
Αναφερόμενος στη συμμετοχή πρώην παικτών του Survivor σε άλλα τηλεοπτικά προγράμματα, όπως το J2US, σχολίασε με χιούμορ: «Ο Γκότσης να ξέρεις υπάρχει περίπτωση να κονταροχτυπηθούμε πάρα πολύ στον πόντο για το ποιος έχει τη χειρότερη φωνή. Τώρα ο Gio Kay νομίζω με τραγούδια δεν ασχολιόταν αυτό το παιδί; Νομίζω στο χώρο του θα είναι. Πιο πολύ θα του ταίριαζε από Survivor».
Στην προσωπική του ζωή, ο Στάθης Σχίζας μίλησε με πιο προσωπικό τόνο για τον έρωτα: «Κάθε έρωτας είναι διαφορετικός. Μπορεί να είναι καταστροφικός σε μια φάση της ζωής σου, μπορεί να είναι παραγωγικός σε μια άλλη. Το θέμα είναι ποιον θα επιλέξεις να ερωτευτείς. Βέβαια είναι δύσκολο, συνήθως δεν το επιλέγεις, σου έρχεται. Αλλά όσο μεγαλώνεις, επιλέγεις ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο γάμου, ο Σχίζας απάντησε λακωνικά: «Δεν είμαι αρνητικός, ούτε και θετικός. Όπως κάτσει. Αυτά είναι τυχερά. Πάντα όταν τελειώνει κάτι, αποβάλλω όλα τα αρνητικά, κρατάω μόνο τα θετικά και προχωράω τη ζωή μου. Οπότε δεν μπορώ να σου πω είχα κακές συντρόφους. Είχα. στο παρελθόν συντρόφους, για κάποιο λόγο τελείωσε και προχώρησα».
Τέλος, για την τρέχουσα προσωπική του κατάσταση, δήλωσε ικανοποιημένος: «Δηλώνω πάρα πολύ ωραία αυτήν την περίοδο. Αυτό».
