Η Ναταλία Γερμανού στην κορυφή της τηλεθέασης
Η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" κατέκτησε την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες κοινού το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.
Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανου κατέγραψε για ακόμα μία ημέρα την πρωτιά στην τηλεθέαση. Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, η εκπομπή βρέθηκε στην κορυφή της μεσημεριανής ζώνης, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.
Στο δυναμικό κοινό, το «Καλύτερα δε γίνεται» σημείωσε μέσο όρο 13,7%, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές του. Συγκεκριμένα, το «Stars System» έλαβε 8%, το «Weekend Live» 5,6%, το «Υγεία πάνω απ’ όλα» 3,6% και οι «Μαμά-δες» 1,5%.
Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανου συγκέντρωσε 15,2% μέσο όρο. Το «Weekend Live» ακολούθησε με 6,7%, το «Stars System» με 6,2%, το «Υγεία πάνω απ’ όλα» με 4,4% και οι «Μαμά-δες» με 3,4%.
Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση και αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων.
