Η Ευγενία Ξυγκόρου στο Happy Day: “Αερικό της τέχνης” με κλεμμένα αντικείμενα
Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, τις δυσκολίες στις δουλειές του σπιτιού και τις νέες της αναζητήσεις.
Η Ευγενία Ξυγκόρου έδωσε το «παρών» στο πλατό του Happy Day το πρωί της Τσικνοπέμπτης 12 Φεβρουαρίου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να την καλωσορίζει ως «αερικό της τέχνης» και νέα δύναμη στην υποκριτική, αναφερόμενη στη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι».
Η ηθοποιός μοιράστηκε την άποψή της για τον αυτοπροσδιορισμό της ως καλλιτέχνη, δηλώνοντας: «Ναι, βλέπω τον εαυτό μου πάντα, σε όλες τις δουλειές. Όταν γυρνάω κάτι έχω κάτι στο μυαλό μου, οπότε άμα το δω αυτό ότι έχει βγει, είτε είναι σωστό είτε είναι λάθος όλο, εγώ είμαι καλά». Όταν ρωτήθηκε αν είναι αυστηρή με τον εαυτό της, απάντησε: «Και τα δύο».
Σε ό,τι αφορά τις δουλειές του σπιτιού, η Ευγενία Ξυγκόρου παραδέχτηκε πως δεν είναι το δυνατό της σημείο. «Όχι δεν το ’χω, δεν το ’χω. Και τώρα για το φόρεμα με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο και μου έδωσε οδηγίες… Μου ’πε θα κάνεις μπάνιο, θα το βάλεις αυτό να πάρει τους υδρατμούς και μετά με το πιστολάκι θα το κάνεις έτσι», περιέγραψε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, αποκάλυψε την τάση της να κρατά αντικείμενα από τις δουλειές της: «Πήρα από τις “8 γυναίκες” ένα κλειδί… το πήρα, το τζούφρωσα. Και εδώ πέρα από τη Φλαντρώ που είμαι, ήδη έχω κλέψει πράγματα».
Μιλώντας για την πορεία της και την εξισορρόπηση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, η ηθοποιός εξήγησε: «Όταν ξεκίνησα ήμουνα… το μόνο που μ’ ένοιαζε ήταν αυτό, η δουλειά, τίποτα άλλο. Τώρα όσο περνάει ο καιρός αρχίζω και καταλαβαίνω ότι θες χρόνο για τον εαυτό σου και για τους δικούς σου ανθρώπους». Τέλος, αποκάλυψε τις δραστηριότητες που την γεμίζουν σήμερα: «Δοκιμάζω να ζωγραφίσω, να μαγειρέψω, να φτιάξω μινιατούρες… Δεν σου πα ότι ζωγραφίζω καλά».
