Ενημέρωση με ένα κλικ

Κατερίνα Γερονικολού: Τηλεοπτικές προτάσεις, προσωπική ζωή και η σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την επαγγελματική της πορεία, τη συνεργασία με τον σύντροφό της και την αποδοχή του παιδιού του.

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και στις τηλεοπτικές προτάσεις που τους έχουν γίνει. Με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση “Η Ληστεία της Συμφοράς” στο Θέατρο Λαμπέτη, η ηθοποιός εξήγησε γιατί οι προτάσεις για συνεργασία με τον σύντροφό της πρέπει να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο.

«Πέρα από το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” που κάναμε πριν κάποια χρόνια, μας γίνονται προτάσεις για σήριαλ και εμείς θέλουμε να είναι κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο. Γιατί όταν ενώνεις τις δυνάμεις σου με τον σύντροφό σου, θες να είναι μια συνθήκη πάρα πολύ ωραία. Να μην το χαραμίσουμε για κάτι οτιδήποτε», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως συνεχώς τους προτείνουν έργα για να ανεβάσουν μαζί, ενώ είναι σίγουρη ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάτι έχει στο μυαλό του. «Συζητάμε κάτι που μπορεί να είμαστε μαζί», πρόσθεσε, παρόλο που είναι νωρίς για ανακοινώσεις.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη μακροχρόνια σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, επισημαίνοντας ότι είναι μαζί 8 χρόνια και συζούν από την πρώτη στιγμή. «Υπάρχει ένα ταίριασμα μεταξύ μας που δεν χρειάζεται προσπάθεια», εξομολογήθηκε. Αναφερόμενη στην αποδοχή του παιδιού του συντρόφου της, σημείωσε: «Είμαστε οχτώ χρόνια όλοι μαζί. Οπότε είναι εύκολο, όσο το κάνουμε εύκολο. Και δεν είναι τόσο δύσκολο το να αγαπάς τον άλλον. Αποδεχόμαστε τους γονείς του άλλου, αποδεχόμαστε τους φίλους του άλλου. Πόσω μάλλον το παιδί του άλλου».

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές προτάσεις, η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε ότι της έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές, αλλά ποτέ δεν έχουν φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. «Δεν με πολυενδιαφέρει. Δηλαδή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Κυρίως γιατί δεν θα είχα τον χρόνο. Δηλαδή και το θέατρο και μια σειρά δεν συνδυάζονται εύκολα με μία εκπομπή», εξήγησε.

Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την εκπομπή “Όπου Υπάρχει Ελλάδα”, χαρακτηρίζοντάς την ως μια από τις πιο ωραίες της ελληνικής τηλεόρασης φέτος, και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ως τον ιδανικό παρουσιαστή. «Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία με τις κριτικές και όλα αυτά είναι λίγο να ‘χαμε να λέγαμε, με την έννοια ότι πολλές φορές, ας πούμε, βλέπω και εσάς, εκπομπές σας και βλέπω ότι υπάρχει ένας σχολιασμός. Και λέω, εντάξει, αυτή είναι η δουλειά τους», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com