Έλενα Τοπαλίδου: Από την Ελλάδα στον ρόλο του Σατανά δίπλα στον Νίκολας Κέιτζ
Η Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια μιλά για τη συνεργασία της με το Χόλιγουντ, τον ρόλο της στην ταινία "The Carpenter's Son" και τις εκπλήξεις στα social media.
Με αφορμή την έντονη παρουσία της τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο αυτή τη σεζόν, η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Weekend Live, όπου μοιράστηκε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την καριέρα της. Η ταλαντούχα ηθοποιός και χορεύτρια αποκάλυψε τη συμμετοχή της σε μια νέα κινηματογραφική παραγωγή δίπλα στον διάσημο ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, αλλά και τις απόψεις της για το φλερτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Κέιτζ, η Έλενα Τοπαλίδου περιέγραψε τη διαδικασία του κάστινγκ, δηλώνοντας: «Με πήραν να κάνω ένα κάστινγκ και μετά, όταν κατάλαβα ότι τελικά πρόκειται για τον Νίκολας Κέιτζ, πήγα να τον γνωρίσω και μου είπε ότι με ξεχώρισε και του άρεσα πολύ». Η ίδια θα υποδυθεί τον Σατανά, έναν ρόλο για τον οποίο δηλώνει πως δεν φοβάται καθόλου τις αντιδράσεις, αναρωτώμενη εύγλωττα: «Και τι πειράζει, δεν πρέπει κάποιος να παίξει και τον Σατανά;».
Περαιτέρω, ανέφερε ότι οι αντιδράσεις μπορεί να είναι πιο έντονες για τον ρόλο του Χριστού, όπως τον αποδίδει ο σκηνοθέτης στην εν λόγω ταινία, «The Carpenter’s Son». «Πιο πολύ αυτό που δεν θα περιμένουν θα ‘ναι σε σχέση με τον Χριστό», σημείωσε. Η ταινία, σύμφωνα με την ίδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.
Η Έλενα Τοπαλίδου μίλησε επίσης για τις εκπλήξεις που κρύβει το διαδικτυακό φλερτ: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε ξαφνιάζουν με τον τρόπο που σε φλερτάρουν στα social media, εμένα αυτό με ενδιαφέρει. Στο πως θα σου δείξει δηλαδή κάποιος το ενδιαφέρον του, σε σχέση με το φλερτ, είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας», συμπλήρωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.
