Ενημέρωση με ένα κλικ

Προσωρινή παύση στο The 2Night Show λόγω πένθους

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα μεταδοθεί Δευτέρα και Τρίτη, με νέα προγράμματα να ανακοινώνονται

Το δημοφιλές late-night show “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα απέχει προσωρινά από την τηλεοπτική ατζέντα αυτή την εβδομάδα. Η εκπομπή δεν θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, ούτε την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, καθώς ο παρουσιαστής βιώνει ένα διάστημα πένθους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την είδηση επιβεβαίωσε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά της μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού “Σαββατοκύριακο Παρέα”, ανέφερε ότι το “The 2Night Show” δεν θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι από την επόμενη Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, η εκπομπή θα προβάλλεται και κάποιες Κυριακές, διευρύνοντας τις ημέρες μετάδοσής της.

“Έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη από όταν έγινε αυτό. Ξέρουμε τη στενή σχέση που έχει με την οικογένειά του και ιδίως με τη μητέρα του. Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, είπε η Κατερίνα Καραβάτου, προσθέτοντας: “Ισχύει για εμένα αυτό που σου έγραψα. Όταν χάνει κάποιος τη μητέρα του, όποια σχέση κι αν έχει μαζί της ακόμα και πολεμική, είναι η στιγμή που ενηλικιώνεσαι. Όλη μας η αγάπη είναι μαζί σου. Γιατί εμείς που γνωρίζουμε πώς είναι αυτό καταλαβαίνουμε πώς είσαι αυτή τη στιγμή. Αύριο και μεθαύριο λόγω πένθους δεν πρόκειται να μεταδοθεί το The 2Night Show. Και από τις 8 Φεβρουαρίου θα βλέπουμε την εκπομπή και κάποιες Κυριακές”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com