Η Κάτια Δανδουλάκη στο “Τετ α Τετ”: Αποκάλυψη για τον αρραβώνα με τον Νίκο Γαλανό και τις αναμνήσεις από τα 20 της χρόνια
Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, τον πρόσφατο χαμό του Νίκου Γαλανού και τη σχέση που θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε γάμο.
Η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη φιλοξενήθηκε στο “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος, όπου ξετύλιξε με ειλικρίνεια το κουβάρι της ζωής της. Σε μία συνέντευξη γεμάτη συγκίνηση και σπάνιες αναφορές, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρόσφατο χαμό του Νίκου Γαλανού, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί στο παρελθόν.
«Με τον Νίκο είχαμε δώσει ένα ραντεβού τηλεφωνικό, δέκα μέρες πριν “φύγει”. Λέω “θα πάμε να φάμε μαζί, έλα, θα σε πάρω”. Γιατί, μου λέει, μπορεί και να προλάβω να κάνω κάτι γυρίσματα στην Κύπρο. “Έλα θα σε πάρω, θα πάμε οι δυο μας όμως, ε; Όχι με παρέες”, λέω, “οι δυο μας”», περιέγραψε η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας την τελευταία τους επικοινωνία.
Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην ουσιαστική φιλία που ανέπτυξε με τον Νίκο Γαλανό μετά τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι πολλές φορές οι σχέσεις μπορούν να ανθίσουν καλύτερα όταν η πίεση της σχέσης έχει αρθεί. «Στα 20 μας χρόνια βρεθήκαμε. Και με το Νίκο γίναμε ουσιαστικά φίλοι, αφού χωρίσαμε. Γιατί πολλές φορές δύο άνθρωποι νομίζουν πως υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει κάτι, δεν μπορούν να βρεθούνε. Αλλά όταν καταφέρεις και γίνεις, κάναμε πράγματα μαζί αφού είχαμε χωρίσει, κάτω από εξαιρετικά αγαπησιάρικες συνθήκες. Το ταξίδι νομίζω ήταν το ένα, είχαμε κάνει με τον Τέμπο, τον Αντώνη, ήτανε τηλεοπτικό και περάσαμε πολύ όμορφα. Αλλά ναι, αυτά με γυρνάνε πίσω σε μια εποχή πάρα πολύ τρυφερή και πολύ σημαδιακή, τα 20 μας χρόνια», εξομολογήθηκε.
Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε που ο Νίκος Γαλανός δεν μίλησε ποτέ δημόσια για τον αρραβώνα τους, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε με σεβασμό: «Είναι εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτό. Λέει ‘το ίδιο θα έκανα κι εγώ”, γιατί ο Νίκος δεν πούλησε κάτι προσωπικό. Δεν είναι ωραίο να το πουλάς το προσωπικό σου θέμα. Δηλαδή για άλλους είναι πολύ μεγάλη χαρά να το μοιράζονται. Εγώ θέλω να το μοιράζομαι αφού το κάνω».
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο αρραβώνας τους διήρκεσε μόλις δύο-δυόμιση χρόνια και δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο. «Ήταν η πρώτη μου σχέση αλλά χωρίσαμε πολύ γρήγορα. Γιατί δεν έφτασε ποτέ να γίνει γάμος. Ξέρεις, όταν είσαι πολύ νέος, πολύ εύκολα ενθουσιάζεσαι και αρραβωνιάζεσαι και νομίζεις ότι είναι απλό. Δεν είναι απλό, μετά πρέπει να δεις αν συμφωνείς, δεν συμφωνείς κι αυτά και επειδή για μένα ο γάμος είναι κάτι που δε χρειάζεται να βάλεις απλώς μια βέρα, αλλά να ξέρεις ότι θες να περνάς την καθημερινότητά σου με τον συγκεκριμένο αυτόν άνθρωπο, πρέπει να το σκεφτείς πάρα πολύ», παραδέχεται.
