Ενημέρωση με ένα κλικ

MasterChef: Δύο σπίτια και “πυρηνικές” αλλαγές στη φετινή επετειακή σεζόν

Οι κριτές αποκάλυψαν σημαντικές διαφοροποιήσεις στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, ενθουσιάζοντας τους τηλεθεατές.

Με στόχο ένα εισιτήριο για το κυρίως μέρος του MasterChef, οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα το βράδυ της Τετάρτης, διεκδικώντας μία θέση στον φετινό, επετειακό κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Ωστόσο, την ώρα που οι παίκτες έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους, οι τρεις σεφ και κριτές του διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποκάλυψαν αλλαγές «πυρηνικού» χαρακτήρα για τη φετινή, 10η σεζόν.

«Σαν να το ‘χω ξαναζήσει αυτό», σχολίασε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς συμπλήρωσε με χιούμορ, «που να ‘ξεραν». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, δήλωσε: «Εμείς το λέμε τώρα με έναν τρόπο, για να μην μας ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά, όμως, νομίζω ότι η έκπληξη θα ‘ναι πάρα πολύ μεγάλη. Όταν συμβεί δηλαδή».

Σχετικά με τις διαδικασίες, ο Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε: «Οι δοκιμασίες για την είσοδο στο σπίτι και για να αποχωρήσεις είναι ακριβώς οι ίδιες. Το μόνο που αλλάζει ποιο είναι; Ότι στο πρώτο γκρουπ είχαμε 17, είχαμε δυο αποχωρήσεις, ενώ εδώ είναι 16 και θα έχουμε μια αποχώρηση. Η διαδικασία μέχρι να φτάσουν και να δούμε ποιοι 14 θα προκριθούν, από αυτήν εδώ την δεύτερη μπριγάδα, θα είναι ακριβώς οι ίδιες». Ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόσθεσε, «αυτοί οι δεύτεροι 14 παίκτες θα μπουν σε άλλο σπίτι».

Τότε, ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το πιο εντυπωσιακό νέο στοιχείο για τη ροή του διαγωνισμού: «Θα έχουμε δυο σπίτια και δεν θα ξέρει κανέναν για την ύπαρξη του άλλου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com