Δήλωση Πάνου Κατσαρίδη για τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου
Ο παρουσιαστής απειλεί με νομικές κινήσεις λόγω αναρτήσεων στο twitter κατά τη διάρκεια εκπομπής.
Ο Πάνος Κατσαρίδης, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό», εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για αναρτήσεις που απέδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο twitter. Ο παρουσιαστής δήλωσε πως τα social media του Ουγγαρέζου θα παραδοθούν στον δικηγόρο του, τονίζοντας ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια.
«Θα το πω μία φορά και δεν θα το ξαναπώ… Ο κύριος Ουγγαρέζος κάνει αυτή τη στιγμή εκπομπή απέναντί μας, στο Mega. Την ώρα της εκπομπής του ασχολείται στο twitter να βρίζει εμένα, απέναντι», ανέφερε ο Κατσαρίδης, δηλώνοντας ανήσυχος για την εξέλιξη αυτή.
«Εμένα με ανησυχεί λίγο αυτό το πράγμα που γίνεται. Και τα social media του κυρίου Ουγγαρέζου θα πάνε στον δικηγόρο μου. Αρχίζει και γίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα κάθε μέρα, κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο. Ωραία τα πάνελ και οι αναπαραγωγές, αλλά το να πλήττεις την επαγγελματική υπόσταση ενός ανθρώπου, δεν γίνεται να γίνεται συνέχεια. Δεν είναι αστείο, ούτε κουτσομπολιό, ούτε πλάκα. Ας το δουν αυτοί που πρέπει να το δουν», συμπλήρωσε.
Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας, δήλωσε: «Μου είναι δυσάρεστο όλο αυτό, δεν ξέρω τι έχει γίνει».
