Ο Γιώργος Λάγιος μιλάει για τηλεοπτικές προτάσεις και την Ελίνα Παπίλα
Ο γνωστός καλλιτέχνης ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το "Just the 2 of Us" και ανέλυσε την πορεία της παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση.
Ο Γιώργος Λάγιος, μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, καθώς και στην έντονη παρουσία της Ελίνας Παπίλα στην πρόσφατη τηλεοπτική επικαιρότητα.
Σχετικά με τη συμμετοχή του στο μουσικό σόου “Just the 2 of Us”, ο καλλιτέχνης ξεκαθάρισε ότι του έγινε πρόταση, την οποία όμως απέρριψε. «Η φωνή μου όταν μιλάω έτσι… ερωτικά είναι πολύ καλή. Αλλά στο τραγούδι δεν είναι καλή. Οπότε χρειάζομαι πολλά λεφτά για να εκτεθώ τόσο πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπονοώντας την οικονομική αξία της τηλεοπτικής έκθεσης.
Όσον αφορά την Ελίνα Παπίλα, ο Γιώργος Λάγιος επισήμανε ότι, παρά την κριτική που έχει δεχτεί, παραμένει διαρκώς στο επίκεντρο. «Όσο κι αν την έχουν στοχοποιήσει ή κράξει, το ότι βρίσκεται τόσο καιρό στην επικαιρότητα κάτι δείχνει», τόνισε, εκφράζοντας την άποψη ότι «εκεί που δεν το περιμένεις, θα πάρει εκπομπή».
Σχολιάζοντας τη δήλωση της Ελίνας Παπίλα ότι θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Γιώργο Λιάγκα, ο Λάγιος ανέφερε με ρεαλισμό: «Ο Λιάγκας δεν έχει δώσει συνέντευξη αλλού κι αλλού, δεν θα δώσει στην Παπίλα; Λογικό να το εκστομίσει, παράλογο να έχει την προσδοκία. Αν τυχόν όμως φαντάζεσαι ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα έρθει στην εκπομπή σου… Πολλά από τα podcast πια, πληρώνουν τους καλεσμένους. Οπότε αν θες αυτό το επίπεδο καλεσμένου, βρες και δέκα χιλιάρικα να του δώσεις».
Τέλος, χαρακτήρισε την Ελίνα Παπίλα ως μια παρουσιάστρια «in the making», τονίζοντας ότι διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία, αλλά δεν έχει ακόμη βρεθεί το κατάλληλο τηλεοπτικό περιβάλλον για να αξιοποιηθεί πλήρως. «Το “Είμαστε μαζί” στον ΑΝΤ1 δεν πήγε καλά, οπότε δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί. Τώρα στο Real View πάλι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κάπως πρέπει να της δοθεί μια άλλη ακόμα ευκαιρία», σημείωσε. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις των εκπομπών, η ίδια παραμένει σταθερά στην επικαιρότητα. «Τη ζητούν, τη σχολιάζουν, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάτι κάνει καλά». Σχετικά με την πρόσκλησή της στο podcast Unblock, ο Λάγιος απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω ότι είμαι αρκετά γνωστός για το podcast της».
