Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Άννα Λιβαθυνού αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Σύγκρουση με τον Παναγιώτη Στάθη και αιφνιδιαστικές εξελίξεις στο πρωινό του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το "Buongiorno".

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την αποχώρηση της δημοσιογράφου Άννας Λιβαθυνού από το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο “Καλημέρα Ελλάδα”. Το εκπομπή “Buongiorno” αποκάλυψε το πλήρες παρασκήνιο, φέρνοντας στο φως λεπτομέρειες που προκαλούν αίσθηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον αέρα, η Άννα Λιβαθυνού προχώρησε σε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη στο Instagram, ενώ ταυτόχρονα αφαίρεσε από τον προσωπικό της λογαριασμό κοινές τους φωτογραφίες. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια σαφή ένδειξη ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν βρίσκονται πλέον στην καλύτερη φάση. Την αποκάλυψη αυτή, όπως μετέφερε η Φαίη Σκορδά, έκανε στο γκρουπ της εκπομπής ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας.
Η παρουσιάστρια του “Buongiorno” τόνισε, ωστόσο, ότι το unfollow από μόνο του δεν αποτελεί αυτοτελές θέμα συζήτησης. Επισήμανε δε, ότι εάν η ίδια η Άννα Λιβαθυνού επιλέξει να μιλήσει, θα εξηγήσει η ίδια τις καταστάσεις, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια προσωπική επιλογή της δημοσιογράφου.

**Το παρασκήνιο της αποχώρησης**
Αναφερόμενη στο παρασκήνιο της αποχώρησης, η Φαίη Σκορδά περιέγραψε με λεπτομέρεια τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη. Υπογράμμισε ότι η Άννα Λιβαθυνού είχε αρχίσει να ανησυχεί ήδη πριν από τις γιορτές. “Πριν από τις γιορτές υπήρχαν κάποια δημοσιεύματα, σε πιο εξειδικευμένα τηλεοπτικά ή μικρότερα site, που ανέφεραν ότι η Άννα Λιβαθυνού δεν θα συνεχίσει και ότι γίνονται δοκιμαστικά στον ΑΝΤ1 όταν δεν είναι εκεί. Η ίδια ρωτούσε, πήγαινε και έλεγε ‘συμβαίνει κάτι;’, ‘θα γίνει κάτι;’ και η απάντηση ήταν ‘όχι’”, ανέφερε.

Όπως αποκάλυψε, μετά τις γιορτές η κατάσταση ξεκαθάρισε με τρόπο αιφνιδιαστικό για τη δημοσιογράφο. “Μετά τις γιορτές γίνονται ακόμα πιο έντονα αυτά τα δημοσιεύματα και τα δοκιμαστικά. Και ουσιαστικά υπάρχει ένα που λέει ότι ‘Τετάρτη δεν θα είσαι πια στον αέρα’. Πήγε στην Άννυ Ζιώγα και της λέει ‘τι είναι αυτά που διαβάζω;’. Και εκεί της εξηγήθηκε ότι είναι απόφαση του καναλιού ότι πρέπει να σταματήσεις”.

Κλείνοντας, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία. “Η ίδια έφυγε, πήρε τα πράγματά της και έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Και να προσθέσω ότι η Άννα Λιβαθυνού ήταν επιλογή του καναλιού”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com