Η Μαρία Χάνου μιλά για το άγχος της στην αρχή της καριέρας της
Η ηθοποιός αποκάλυψε στη Μαρία Ηλιάκη και τον Κρατερό Κατσούλη πώς προσπάθησε να ξεχωρίσει από τους γονείς της.
Η Μαρία Χάνου, με αφορμή το νέο της θεατρικό εγχείρημα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Νωρίς νωρίς” της ΕΡΤ, όπου μίλησε για την καριέρα της και τη σχέση της με τους διάσημους γονείς της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνο. Η γοητευτική ηθοποιός εξομολογήθηκε πως στα πρώτα βήματα της καριέρας της, για περίπου 10 χρόνια, ένιωθε έντονο άγχος να μην συνδέεται το όνομά της αποκλειστικά με εκείνους. “Είχα το άγχος να μην συνδεθεί το όνομα μου με τους γονείς μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: “Τώρα, όμως, εργάζομαι περίπου 10 χρόνια οπότε το έχω ξεπεράσει κάπως αυτό”.
Η Μαρία Χάνου περιέγραψε την επιθυμία της να αποδείξει την αξία της ανεξάρτητα από την αναγνωρισιμότητα των γονιών της. “Στα πρώτα χρόνια ήταν θέμα αυτό για μένα, δηλαδή είχα πολλή μεγάλη αγωνία και ήθελα είχα μέσα μου την επιθυμία να αποδεικνύω, παραπάνω από αυτό που χρειαζόταν, την αξία μου, πόσο θέλω να προσφέρω και πόσο καλή είμαι”, ανέφερε.
Επιπλέον, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε συζητήσει αυτή την ανησυχία της με τους γονείς της. “Τους το είχα πει, ότι ήταν ένα θέμα μου. Είχα αυτή την αγωνία, να μην συνδεθώ με εκείνους. Να έχω τον χώρο και τον χρόνο, γιατί χρειάζεται χρόνος στο επάγγελμα αυτό, να δημιουργήσω έναν δρόμο και να τον ακολουθήσω κάπως”, συμπλήρωσε στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ.
