Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Πάνος Δημάκης μιλά για την αγάπη του στην Eurovision και τις γνώσεις του στις γλώσσες

Ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι "Chase" και τη γλωσσομάθειά του.

Ο Πάνος Δημάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno», όπου μοιράστηκε με το κοινό την πολυετή αγάπη του για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά και σχολίασε τις φετινές συμμετοχές του εθνικού τελικού.

«Το τραγούδι του Ακύλα είναι κολλητικό. Το τραγούδι του Good Job Nicky έχει πολύ μοντέρνο ήχο. Το αυθεντικό είναι το κλειδί για την Eurovision. Από τις αγαπημένες μου συμμετοχές ήταν η Άνοιξη και το Μάθημα Σολφέζ. Από τα καινούργια μου άρεσε της Κλαυδίας και της Μαρίνας Σάττι», δήλωσε αρχικά ο καλλιτέχνης, αναφερόμενος στις προτιμήσεις του.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Δημάκης μίλησε για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Chase», δηλώνοντας: «Στο τελικό, στο Chase, είμαι killer γιατί εκπροσωπώ τον εαυτό μου και το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας θα κάνω και την πλάκα μου. Πολλές φορές έχω χάσει χαζά. Πολλά δεν ξέρω, προσπαθείς να βάλεις την κοινή σου λογική, να συνδυάσεις στοιχεία και να επιλέξεις. Μαθαίνω πολλά πράγματα. Στο Chase δεν έχω βγάλει ακόμα την συνταγή. Έχω πάει άυπνος και έχω μεγαλουργήσει, έχω έρθει ξεκούραστος και έχω πάει χάλια».

Τέλος, ο Πάνος Δημάκης αποκάλυψε την εντυπωσιακή του ικανότητα στις ξένες γλώσσες: «Μιλάω 8 γλώσσες, στις 5 από αυτές έχω πτυχία. Στο Άστρος Κυνουρίας δεν υπήρχαν τότε γαλλικά και γερμανικά στο σχολείο, μόνος μου τις ξεκίνησα τις άλλες. Θα διορθώσω, θα επεξηγήσω πολύ. Μια ζωή εκπαιδευτικός είμαι, η ανάγκη μου είναι να μοιράζομαι αυτό που ξέρω».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com