Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor: Η τρίτη ασυλία φέρνει ανατροπές και νέες υποψηφιότητες

Τι περιμένει τους παίκτες στο αποψινό επεισόδιο, καθώς η πίεση αυξάνεται και οι «υποομάδες» αποκαλύπτονται.

Απόψε, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 21:00, οι Survivors καλούνται να αντιμετωπίσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας, με καμία ομάδα να θέλει να βρεθεί αντιμέτωπη με την αποχώρηση. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε με αναμετρήσεις που κρίθηκαν στο VAR και ένα επεισοδιακό Συμβούλιο, όπου ο Γιάννης Στίνης αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των «Αθηναίων».

Ο Γιάννης Στίνης, φανερά όχι έκπληκτος από την εξέλιξη, δήλωσε ότι μετά την ήττα στο αγώνισμα, είχε καταλάβει ότι κάτι άλλαζε στην ομάδα του. Στο αποψινό επεισόδιο, ο ίδιος νιώθει ότι οι «υποομάδες» εντός των «Αθηναίων» είναι πλέον πιο ξεκάθαρες, αναγνωρίζοντας ποιοι τον θεωρούν «αδύναμο κρίκο». Τα λόγια του στην καλύβα προκαλούν την αντίδραση του Γιώργου Τσουκαλά και του Αλέξανδρου Κούρτοβικ.

Στο μεταξύ, οι «Επαρχιώτες» κατάφεραν να διατηρήσουν την αποφασιστικότητά τους και να επιστρέψουν στις νίκες. Ορισμένοι πανηγυρισμοί τους κρίθηκαν απρεπείς από την αντίπαλη ομάδα, προκαλώντας εντάσεις. Η χθεσινή ένταση στο Συμβούλιο, αν και είχε πολλαπλούς αποδέκτες, στράφηκε κυρίως προς τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Χρήστο Μυλωνά.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας αναμένεται να κρίνει πολλά, ιδίως την τρίτη υποψηφιότητα. Ο αγώνας είναι γεμάτος ανατροπές μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ η ψηφοφορία στο Συμβούλιο οδηγεί σε ένα απρόσμενο αποτέλεσμα που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com