Η Ελένη Χατζίδου σχολιάζει τον «άδικο» και «βαρύ» χειρισμό της απομάκρυνσης της Ελένης Τσολάκη
Η τραγουδίστρια εκφράζει την απογοήτευσή της για τον τρόπο που αντικαταστάθηκε η παρουσιάστρια στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.
Η Ελένη Τσολάκη, η οποία παρουσίαζε το πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, σχολιάζοντας το περιστατικό, έκανε λόγο για έναν «άκομψο χειρισμό» που δεν αρμόζει ούτε στην Κατερίνα Καραβάτου, ούτε στην Ελένη Τσολάκη, χαρακτηρίζοντας την απομάκρυνση της δεύτερης ως «πολύ σκληρή».
Η Ελένη Χατζίδου, μιλώντας στο Breakfast@Star, επανέλαβε την άποψη ότι η κατάσταση είναι «άδικη» και «βαρύτατη». «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί ότι πρόκειται για αντικατάσταση», δήλωσε, τονίζοντας ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα επωμιστεί, καλώς ή κακώς, τις συνέπειες αυτού του χειρισμού.
Η τραγουδίστρια εξέφρασε την ανησυχία της για το πώς αισθάνεται αυτή τη στιγμή η Ελένη Τσολάκη, ειδικά μετά την επιβεβαίωση ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. «Όλα αυτά που συζητάμε τόσο καιρό, ότι πραγματικά είναι το μοναδικό πρόσωπο που άλλαξε», συμπλήρωσε.
Η Ελένη Χατζίδου επέμεινε στην έκφραση «άδειασμα» για την Τσολάκη, αναρωτώμενη αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει άλλη λέξη για να περιγράψει την κατάσταση. «Την ισοπέδωσαν; Δεν ξέρω. Αυτό που έχει γίνει είναι πάρα πολύ βαρύ», υπογράμμισε. «Είναι σαν να τους έχει κάνει κάτι η Τσολάκη τόσο κακό, που θέλουν επίτηδες να της κάνουν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό», κατέληξε.
