Ενημέρωση με ένα κλικ

Κόνι Μεταξά: “Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες, θέλω ελευθερία και ταξίδια”

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για τη νέα χρονιά, την υγεία του πατέρα της και τα προσωπικά της.

Η Κόνι Μεταξά, μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκάλυψε πως εισήλθε στο 2024 χωρίς συγκεκριμένους στόχους, καθώς πιστεύει ότι η μη επίτευξή τους οδηγεί σε αίσθημα αποτυχίας. Προτιμά να εργάζεται αφοσιωμένη, αποδεχόμενη ό,τι έρθει. Σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή, διευκρίνισε ότι οφειλόταν σε υπερκόπωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του είπα να ξεκουραστεί και κοιμόταν μέρες».
Η τραγουδίστρια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τις συμμετοχές της Μαρσώ και του Good Job Nicky στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δικής της συμμετοχής στο μέλλον, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.
Στον προσωπικό τομέα, η Κόνι Μεταξά δήλωσε πως δεν δέχεται συχνά φλερτ από άνδρες. Τονίζει την επιθυμία της για αυτονομία, με ταξίδια μαζί με τον σκύλο της, χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν. «Τώρα θέλω να κάνω κοζερί μόνη μου, να ταξιδεύω με το σκυλί μου και να μη δίνω αναφορά σε κανέναν. Να είμαι ελεύθερη και ωραία», ανέφερε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com