Ενημέρωση με ένα κλικ

Σίσσυ Χρηστίδου: “Με τρόμαξε η περιγραφή της Ναταλίας Γερμαννού για τους πρώην συνεργάτες της”

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις της συναδέλφου της, κάνοντας παραλληλισμούς με δικές της εμπειρίες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί του Σαββάτου (17/1), δεν έκρυψε την έκπληξή της για τα όσα εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμαννού σε συνέντευξή της στο Zappit. Η παρουσιάστρια, μαζί με την ομάδα της, σχολίασε τις δηλώσεις της συναδέλφου της, εστιάζοντας στις αιχμές που άφησε για πρώην συνεργάτες της.

Η οικοδέσποινα του “Χαμογέλα και Πάλι” εξέφρασε τον προβληματισμό της για την περιγραφή της κ. Γερμαννού, κάνοντας μάλιστα έναν παραλληλισμό με την προσωπική της εμπειρία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο παρελθόν. «Εμένα αυτή η περιγραφή με τρόμαξε λίγο», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, εξηγώντας: «το “δεν έχω ιδέα, οι άλλοι είναι μπροστά μου μέσα στα γέλια και στις χαρές κι εγώ είμαι στον κόσμο μου και λέω πόσο μ’ αγαπάνε και πόσο με συμπαθούνε και ξαφνικά τρώω αυτόν τον παγωμένο “κουβά” στο κεφάλι”… αυτό με τρομάζει πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Να είμαστε δηλαδή εμείς αυτή η ομάδα που είμαστε και ξαφνικά να γίνει αυτό; Με τρομάζει αυτή η ιδέα».

Πρόσθεσε, δε, ότι παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν, όπως αυτό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δεν την είχαν σοκάρει, καθώς δεν είχε αναπτύξει τόσο στενή σχέση. «Εμείς που είμαστε τώρα εδώ παρέα, βγαίνουμε, λέμε τα εσώψυχά μας… αυτό καταλαβαίνω ότι έπαθε τώρα η Ναταλία», σημείωσε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κεντρικής σημασίας, πέραν της επαγγελματικής ιδιότητας. «Έχω πέσει κι εγώ έξω πολλές φορές με ανθρώπους, θα έπρεπε να έχει μέσα και ένα κομμάτι αυτοκριτικής», υπογράμμισε, θεωρώντας τις εντάσεις «τραυματικές» και μη εξυπηρετικές. «Σου περιγράφει έναν άλλο εαυτό μπροστά της και έπεσε από τα σύννεφα», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι η δική της θέση είναι «τα εν οίκω μη εν δήμω», εκτός εάν πρόκειται για καταγγελία συγκεκριμένου περιστατικού. «Εγώ δεν μπορώ τα γενικόλογα, τα “πέρασα δύσκολα”. Το “πέρασα δύσκολα” του καθένα είναι διαφορετικό», είπε, καταλήγοντας: «Όσο και να πιέστηκα, εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα βγω να αποκαλύψω τα… βασανιστήρια. Ό,τι έχει ειπωθεί για τη Ναταλία έχει βγει και τα έχει πει μόνη της», ανέφερε στον αέρα του MEGA.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com