Ο Γιώργος Ζυγούρης μιλά για την επιλογή του στις “Σέρρες”
Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πώς βρέθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, αντικαθιστώντας τον Πάνο Νάτση.
Ο Γιώργος Ζυγούρης, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Το Παιδί» της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή, όπου συνάντησε τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που ανέλαβε στην τελευταία σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», συμπληρώνοντας ουσιαστικά το κενό που άφησε ο αείμνηστος συνάδελφός του, Πάνος Νάτσης.
Ο Ζυγούρης αποκάλυψε ότι η επιλογή του για τις «Σέρρες» δεν ήταν αποτέλεσμα δικής του πρωτοβουλίας για ακρόαση, αλλά προέκυψε ύστερα από πρόσκληση. «Με είχαν πάρει παλαιότερα, το ίδιο καλοκαίρι, να μου πουν ότι μάλλον θα κάνουν τις Σέρρες 2 και μετά από τρεις μήνες με είδε ο σκηνοθέτης σε μια παράσταση», εξήγησε.
Επεσήμανε, μάλιστα, μια παρεξήγηση που είχε προκύψει, καθώς εκείνος είχε πει στον σκηνοθέτη ότι θα ήθελε να βρεθούν για να συζητήσουν, αλλά τελικά δεν τον πήρε ποτέ τηλέφωνο, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να πιστέψει ότι δεν τον ενδιέφερε πλέον η συνεργασία. «Εφόσον είχαν δει όμως 4 άτομα, σκέφτηκε να με πάρει τηλέφωνο. Με πήρε λοιπόν και πήγα. Εγώ δεν τον είχα πάρει γιατί ντρέπομαι λίγο μ’ αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ζυγούρης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης αρχικά δεν ήταν καθόλου σίγουρος για την επιλογή του, κάτι που του είχε εξομολογηθεί. «Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε το μαλλί μου. Ούτε και μένα μου άρεσε τότε, οπότε το λέω ελεύθερα δηλαδή. Βλέποντας όμως το βίντεο, νομίζω ότι κάτι του άρεσε και ξανακάναμε άλλη μια γύρα ακρόασης», πρόσθεσε ο ηθοποιός στο καθημερινό πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.
