Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ναταλί Κάκκαβα ξεσπά για την τραγική καθυστέρηση ασθενοφόρου

Σοκαρισμένη η δημοσιογράφος κατήγγειλε την αδυναμία του συστήματος υγείας να ανταποκριθεί σε έκτακτη ανάγκη, μόλις 40 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα, το βράδυ της Τετάρτης, εξέφρασε την οργή και την αγανάκτησή της μέσω μιας έντονης ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αφορμή στάθηκε η τραγική ταλαιπωρία μιας συμπολίτισσας στο Λαγονήσι, η οποία έσπασε το ισχίο της και περίμενε μάταια για περισσότερο από μία ώρα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ.

“Είμαι έξαλλη πραγματικά, τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που νιώθω,” δήλωσε η κυρία Κάκκαβα σε βίντεο που δημοσίευσε, τονίζοντας την αδικαιολόγητη καθυστέρηση. “Εδώ και μια ώρα μια συμπολίτης μας έσπασε το ισχίο της. Έχουν καλέσει οι άνθρωποι εδώ και μια ώρα στο 166 να έρθει ασθενοφόρο και δεν έχει ξεκινήσει καν να έρχεται!”

Η παρουσιάστρια συνέχισε, εκφράζοντας την απορία της για το πού ζούμε: “Σε Μπανανία ζούμε, κύριοι; Που ζούμε; Στο Λαγονήσι βρισκόμαστε, μόλις 40 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.” Τόνισε ότι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν ιδιωτικό ασθενοφόρο για να μεταφερθεί η γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ διερωτήθηκε: “Είμαστε πολίτες τρίτης κατηγορίας; Που ζούμε, στην Ουγκάντα;”

Η Ναταλί Κάκκαβα υπογράμμισε τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια κατάσταση, εάν επρόκειτο για καρδιακό επεισόδιο: “Δηλαδή αν σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχει το κράτος δίπλα μας, να έρθει ασθενοφόρο να μετακινήσει την γυναίκα η οποία υποφέρει… αν είχε πάθει την καρδιά της και κινδύνευε η ζωή της, από λεπτό σε λεπτό, τι θα γινόταν;”

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της, η δημοσιογράφος έκανε λόγο για ντροπή, αναφερόμενη στον χαρακτηρισμό της Ελλάδας ως οργανωμένου κράτους: “Δεν ντρεπόμαστε; Και λεγόμαστε οργανωμένο κράτος και κατά τ’ άλλα τα έχουμε λύσει όλα; Εδώ σας θέλουμε, κύριοι! Σε θέματα υγείας! Εδώ και μία ώρα.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com