Η Φαίη Σκορδά σε αναζήτηση του DWTS: “Έχω ζητήσει επίσημα από το Mega να το παρουσιάσω”
Η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να αναλάβει την παρουσίαση του δημοφιλούς χορευτικού show, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή της για την εμπορική του επιτυχία.
Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή “Buongiorno”, πως έχει προσεγγίσει επίσημα το Mega με αίτημα να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars (DWTS). Αφορμή για την αποκάλυψη στάθηκε η ερώτηση προς τον καλεσμένο, ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου, σχετικά με το αν θα δεχόταν να συμμετάσχει ξανά στο show.
Η παρουσιάστρια, εκφράζοντας τη δική της επιθυμία, τόνισε πως θέλει πολύ να παρουσιάσει το DWTS, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα ότι πιστεύει πως το show θα σημειώσει υψηλή τηλεθέαση. «Επειδή έχω ζητήσει επίσημα, έχω κάνει πρόταση στον κύριο Σούσουλα να το παρουσιάσω και να το φέρουμε. Μα, σας λέω ότι θα πάει καλά στα νούμερα, σας το λέω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
