Γιώργος Λιανός στον Gio: “I tell you what OG… πρέπει να πάρεις το ρίσκο για το μπισκότο”
Ανοιχτή συζήτηση στον στίβο μάχης του Survivor, μία ημέρα μετά την υποψηφιότητα του Gio προς αποχώρηση.
Μια έντονη στιγμή εκτυλίχθηκε στο επεισόδιο του Survivor, μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού και του παίκτη Gio, λίγο πριν τον τρίτο αγώνα για την ασυλία. Ο Γιώργος Λιανός, αναφερόμενος σε μια παρεξήγηση της προηγούμενης βραδιάς, κάλεσε τον Gio στο βήμα, δηλώνοντας αρχικά διστακμό για τα όσα θα ακολουθούσαν. Μετά από μια συμβολική «αγκαλίτσα», ο παρουσιαστής ζήτησε από τον παίκτη να περιγράψει την ψυχολογία του.
Ο Gio Kay, αναφερόμενος στην κατάστασή του, δήλωσε: “I tell you what OG… πρέπει να πάρεις το ρίσκο για το μπισκότο. Εμείς ήρθαμε εδώ να γράψουμε ιστορία, να κάνουμε κάτι πάρα πολύ δυνατό και δεν θα αφήσουμε την ιστορία να είναι γραμμένο για τους Επαρχιώτες. Αυτό. Σήμερα ερχόμαστε εδώ, θα πάρουμε τη νίκη και θα δουλέψουνε όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει”.
Ο Γιώργος Λιανός, ανταποκρινόμενος στα λόγια του παίκτη, σχολίασε: “Αν δεν ρισκάρεις, πώς θα κερδίσεις; Καταλαβαίνω ακριβώς τι λες”, επιβεβαιώνοντας την κατανόησή του για την ανάγκη για ρίσκο και στρατηγική στο παιχνίδι.
