Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor: Ένταση στην επιλογή των συμπαικτών – Σταύρος Φλώρος και Gio Kay σε αντιπαράθεση

Οι προθέσεις των "Αθηναίων" και των "Επαρχιωτών" ξεκαθαρίζουν λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα, με τον Γιώργο Λιανό στο επίκεντρο.

Η ένταση φαίνεται να κορυφώνεται στο Survivor, καθώς οι ομάδες “Αθηναίοι” και “Επαρχιώτες” προετοιμάζονται για την αγωνιστική επιλογή των συμπαικτών τους στο δεύτερο επεισόδιο. Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν ο Σταύρος Φλώρος και ο Gio Kay, οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις τους.

Η στιγμή της έντασης ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σταύρο Φλώρο εάν θα ρισκάρει εκ νέου την επιλογή του Gio Kay. Η συζήτηση σύντομα μετατράπηκε σε λεκτική διαμάχη, με τον Σταύρο Φλώρο να εκφράζει τις επιφυλάξεις του.

“Τον έχω πάρει λίγο με φόβο να σ’ το πω την αλήθεια… Ίσως σήμερα δεν ακολουθήσουμε αυτή την τακτική, θα φανεί. Το σίγουρο είναι ότι ακούω πολλά βαρύγδουπα σχόλια… Δεν βλέπω ακόμα πράξεις. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε από ένα αγώνισμα. Και να υπάρχει σεβασμός και από τις δύο ομάδες. Να λείπουν σχόλια γενικά”, δήλωσε ο Φλώρος, υπονοώντας την έλλειψη ουσιαστικών πράξεων από κάποιους παίκτες και ζητώντας αμοιβαίο σεβασμό.

Από την πλευρά του, ο Gio Kay απάντησε με έντονο ύφος: “Θέλει respect; Πρώτα μάθε λίγο να μιλάς με τσαμπουκά σαν μάγκας και θα σου δώσουμε respect bro… Μίλα στο γήπεδο. Right, right, right. Keep running bro”. Η απάντησή του υπογραμμίζει την απαίτηση για αυθεντικότητα και δράση, αντί για λόγια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com