Ο Κλέων Γρηγοριάδης αποκαλύπτει γιατί βρίσκεται σε “μαύρη λίστα” στην ελληνική τηλεόραση
Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και τις τηλεοπτικές προτάσεις, αφήνοντας αιχμές για την ιδιοκτησία των καναλιών.
Ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο αγαπημένος ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, την Πέμπτη το απόγευμα, στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο πρωταγωνιστής μοιράστηκε σκέψεις για τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας που απέκτησε από παλαιότερες συμμετοχές του στην τηλεόραση, αλλά και για την πρόσφατη απουσία του από τη μυθοπλασία.
“Μου αρέσει που μου μιλάνε ακόμα στο δρόμο για τηλεοπτικές μου συμμετοχές,” δήλωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης, τονίζοντας ότι πάντα θεωρούσε πως δεν ήταν “κανένας φοβερός τηλεοπτικός ηθοποιός”. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι συμμετείχε σε κάτι “πολύ καλό” που έχει αντέξει στο χρόνο, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός προχώρησε σε μια πιο “πολιτική” απάντηση σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που λαμβάνει, ή μάλλον, δεν λαμβάνει. “Η τηλεόραση στην Ελλάδα ανήκει σε πέντε εφοπλιστές,” ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι προτάσεις είναι περιορισμένες λόγω των αιχμηρών του δηλώσεων ως βουλευτής του ΜέΡΑ 25. “Είπα μερικές αλήθειες γι’ αυτούς τους εφοπλιστές που δεν πρέπει να τους άρεσαν,” συμπλήρωσε με ένα χαμόγελο, υπονοώντας ότι ενδεχομένως βρίσκεται σε “μαύρη λίστα”.
