Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Η Eurovision φέτος μου φάνηκε λίγο βαρετή»
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σχολίασε τους υποψηφίους του Εθνικού Τελικού, εκφράζοντας την άποψή της για την εκπομπή.
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, σχολιάζοντας την εκπομπή όπου παρουσιάστηκαν οι 28 υποψήφιοι για τον Εθνικό Τελικό της Eurovision, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως η βραδιά της φάνηκε “λίγο βαρετή”. “Να σου πω την αλήθεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν της προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς “ήταν πολύ απλή”.
Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εξέφρασε την εκτίμησή της για τη Μπέττυ Μαγγίρα, παρόλο που δεν την γνωρίζει προσωπικά. Ωστόσο, επισήμανε δύο σημεία που της έκαναν εντύπωση: “Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα αγγλικά δεν ήτανε πάντα τα καλύτερα, γιατί ήταν αρκετοί που μιλούσανε αγγλικά από όλους αυτούς τους καλλιτέχνες”.
Σχετικά με τη γενικότερη ατμόσφαιρα της εκπομπής, η παρουσιάστρια σχολίασε: “Έλειπε γενικά ένας ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα, κατάλαβες τι εννοώ”.
