Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είναι δυσάρεστο να κόβονται εκπομπές»
Ο δημοσιογράφος σχολιάζει το κόψιμο της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη και αναφέρεται στη στάση του ΑΝΤ1.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star και στην Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου, εξέφρασε την άποψή του για την αναστολή της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο», στην οποία παρουσιάστρια ήταν η Ελένη Τσολάκη.
«Είναι δυσάρεστο και στενάχωρο να κόβονται εκπομπές, ειδικά όταν συμβαίνει στη δική σου ζώνη», δήλωσε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι «μαθαίνω πως σχεδόν κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του, κάτι που είναι πολύ σημαντικό». Επεσήμανε, ωστόσο, ότι «αν συνεχιστεί μια εκπομπή και το μόνο διαφορετικό είναι η παρουσιάστρια, τότε το κανάλι υπονοεί ότι το πρόβλημα ήταν η παρουσιάστρια. Ας αφήσουμε να δούμε τι θα συμβεί και τις εξελίξεις, προτού προχωρήσουμε σε ερμηνείες».
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ιστορία της συγκεκριμένης τηλεοπτικής ζώνης, αναφέροντας: «Η προιστορία αυτής της ζώνης τα τελευταία χρόνια δεν είναι καλή. Ο ΑΝΤ1 δεν δείχνει να στηρίζει τις προσπάθειες που ο ίδιος ξεκινά, δυστυχώς». Τόνισε, μάλιστα, ότι το κόψιμο μιας εκπομπής μετά από μόλις τρεισήμισι μήνες είναι πρωτοφανές, ακόμη και για τα δεδομένα του ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι «δεν στηρίχτηκε ούτε το φετινό προϊόν, ούτε το περσινό, ούτε το προπέρσινο».
