Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Mikay μιλά για την απώλεια της μητέρας της και την Eurovision

Η νεαρή τραγουδίστρια, που συμμετέχει στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, αποκαλύπτει τις προσωπικές της μάχες και το μήνυμα του τραγουδιού της.

Η Mikay, υποψήφια στον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026 με το τραγούδι «Labyrinth», βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις προσωπικές της απώλειες, στη μουσική της διαδρομή και στο τραγούδι που θα παρουσιάσει. «Mikay με φωνάζουν οι περισσότεροι. Η μαμά μου με έλεγε Μίμα ή αγάπη μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι το σκοτεινό μου σημείο αυτό. Με πιάσατε αμέσως», δήλωσε συγκινημένη, αποκαλύπτοντας ότι «έχω χάσει τη μαμά μου πριν από 1,5, 2 χρόνια».

Σχετικά με το τραγούδι «Labyrinth», η Mikay εξέφρασε τον ενθουσιασμό της: «Εγώ είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη σχετικά με το τραγούδι. Ανυπομονώ τόσο πολύ να το ακούσει ο κόσμος», είπε, τονίζοντας ότι τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα που έχουν γίνει γνωστά «δεν δείχνουν τίποτα από το τραγούδι». «Είναι όλο μια έκπληξη, είναι παντού διαφορετικό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision, σημείωσε: «Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω να πάω στην Eurovision. Ο τίτλος του τραγουδιού αρχικά είναι 100% Ελλάδα. Labyrinth. Λαβύρινθος. Σε όποια γλώσσα και αν το μεταφράσεις… είναι Ελλάδα. Το τραγούδι λέει ότι βγαίνω από το λαβύρινθο, σπάω τα τείχη, βγαίνω από το σκοτάδι, βρίσκω το φως και είμαι η καλύτερή μου εκδοχή».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Mikay μίλησε για τα χρόνια που έζησε και εργάστηκε στην Κίνα, χαρακτηρίζοντάς τα ως μια ανεκτίμητη εμπειρία ζωής. «Έχω ζήσει στην Κίνα τρία χρόνια για δουλειά. Τραγουδούσα κινέζικα, αγγλικά, κορεάτικα, ιαπωνικά. Ήταν εμπειρία ζωής. Με άλλαξε πάρα πολύ, με έπλασε, με έκανε πολύ διαφορετικό άνθρωπο προς την καλή πλευρά. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τόσο μεγάλο κοινό στην Ελλάδα για την K-pop. Δεν είχα ιδέα. Μιλάω τη γλώσσα, μπορώ και συνεννοούμαι. Χωρίς να μελετήσω, μέσα από τα τραγούδια, ξεκίνησα», κατέληξε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com