Ενημέρωση με ένα κλικ

Φοίβος: «Η κόντρα με τον Καρβέλα ήταν αστικός μύθος»

Ο γνωστός συνθέτης ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τον Νίκο Καρβέλα και μιλά για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Φοίβος, σε πρόσφατη εμφάνισή του στο vidcast «Daily Kous Kous», διέλυσε τις φήμες περί κόντρας με τον Νίκο Καρβέλα, χαρακτηρίζοντας την ως «αστικό μύθο». Ο ίδιος εξήγησε τη φύση της καλλιτεχνικής τους συνύπαρξης στο παρελθόν και τη στάση του απέναντι στις συνεργασίες, τονίζοντας την εκτίμησή του στον Καρβέλα. «Αυτόν που γουστάρω πολύ είναι ο Νίκος Καρβέλας. Ήθελα να του γράψω τραγούδι και δε με πίστευε. Αυτό ήταν μιντιακό. Η κόντρα μας ήταν αστικός μύθος», δήλωσε ο Φοίβος.

Αναφέρθηκε σε προηγούμενη συνεργασία τους, όπου ενορχήστρωσε τραγούδια του Καρβέλα και δικά του, τα οποία αποτέλεσαν demo για την τότε προσπάθεια της Άννας Βίσση στο εξωτερικό. «Είχαμε συνυπάρξει πριν από πολλά χρόνια, όταν είχα ενορχηστρώσει κάποια τραγούδια του, τότε που η Άννα επρόκειτο να πάει στο εξωτερικό, να κάνει την προσπάθειά της για έξω. Είχα ενορχηστρώσει δύο ή τρία τραγούδια του και δύο δικά μου, που ήταν τα demo που πήγε η Άννα έξω», είπε.

Επιπλέον, ο Φοίβος μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Άννα Βίσση, χαρακτηρίζοντάς την ως την κορυφαία στο είδος της. Εξήγησε, ωστόσο, γιατί δεν συνεργάστηκε μαζί της εκείνη την περίοδο, λέγοντας: «Η Άννα για μένα είναι ό,τι καλύτερο στο είδος της. Δεν υπάρχει αυτή η τραγουδίστρια και καλλιτέχνιδα. Θεωρούσα ότι, αν συνεργαζόμουν τότε μαζί της, θα πρόδιδα τη Δέσποινα».

Ο Φοίβος δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές του, υπογραμμίζοντας τη μακροχρόνια και στενή καλλιτεχνική σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία διήρκησε δεκαεπτά συναπτά έτη. «Με τη Δέσποινα είχαμε την πιο μακροχρόνια καλλιτεχνική σχέση, ήμασταν κανονικό αντρόγυνο, καλλιτεχνικά, δεκαεπτά συναπτά έτη», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com