Ενημέρωση με ένα κλικ

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η ωραιότερη Πρωτοχρονιά με τον Δάνη Κατρανίδη, αλλαγή χρόνου στο λεωφορείο

Η αγαπημένη ηθοποιός θυμάται την ιστορική στιγμή της γνωριμίας και του έρωτα με τον αείμνηστο συνάδελφό της, μέσα από μια συγκινητική αφήγηση.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή της σειράς “Το σόι σου” στον Alpha, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο “Οθόνη” και τη δημοσιογράφο Μαρία Κυπραίου, όπου και μοιράστηκε μια από τις πιο ξεχωριστές της αναμνήσεις.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια κλήθηκε να ανακαλέσει την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής της, αναφερόμενη στην περίοδο της γνωριμίας και του έρωτά της με τον αείμνηστο συνάδελφό της, Δάνη Κατρανίδη.

“Η Πρωτοχρονιά που μου έχει μείνει είναι εκείνη που ήμασταν στη σχολή με τον Δάνη”, εξομολογήθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. “Για μένα δεν έχει φύγει. Οι άνθρωποι φεύγουν όταν τους ξεχνάμε”.

Η ηθοποιός περιέγραψε πως εκείνη τη χρονιά, ενώ βρίσκονταν στη σχολή, είχαν αποφασίσει να περάσουν την Πρωτοχρονιά μαζί. “Δεν θυμάμαι γιατί αργήσαμε να βρεθούμε αλλά ήμασταν μέσα στο λεωφορείο στις δώδεκα παρά και είχαμε ένα τρανζιστοράκι. Τελικά, αλλάξαμε χρόνο μέσα στο λεωφορείο”.

“Για μένα είναι από τις πιο ωραίες αναμνήσεις”, συνέχισε, “γιατί υπήρχαν λαμπάκια, αστέρια, επειδή ήταν μέσα μας! Ήταν το λεωφορείο, σκοτάδι, λίγος κόσμος, εμείς και κάτι μοναχικοί άνθρωποι. Αλλά εκείνη τη στιγμή τα πυροτεχνήματα για μας ήταν καρδούλες, αστέρια, λαμπάκια, χρώματα και κοιταζόμασταν έτσι πολλή ώρα. Ήταν από τις ωραιότερες αναμνήσεις μου και πολύ ουσιαστικές πέρα από όλα τα άλλα”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com