Δέσποινα Καμπούρη: «Οι φετινές γιορτές θα είναι ενδιαφέρουσες, ξεχωριστές»
Η γνωστή δημοσιογράφος μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα τηλεοπτικά βήματα.
Η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη, κατά τη διάρκεια νυχτερινής της εξόδου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, μιλώντας για πρώτη φορά με συγκρατημένο ύφος για την απόφαση χωρισμού από τον σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη.
«Οι φετινές γιορτές θα είναι ενδιαφέρουσες, ξεχωριστές και τις βιώνω όπως όλοι οι περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Καμπούρη, αναφερόμενη στην περίοδο των εορτών. Συνεχίζοντας, επισήμανε πως «ο χωρισμός είναι μια καινούργια συνθήκη για μένα, μια συνθήκη που ζουν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, είναι ένα θέμα που δεν μ’ αρέσει να το συζητάω δημόσια, τουλάχιστον, σε αυτή τη φάση. Αν θα νιώσω έτοιμη κάποια στιγμή, θα το συζητήσω».
Σχετικά με τα επαγγελματικά της, η Δέσποινα Καμπούρη διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, ενώ πρόσθεσε ότι οι δηλώσεις του Μεγακλή Βιντιάδη τις ακούει για πρώτη φορά. «Δεν έχω κάνει συζήτηση για τη νέα σεζόν, ακόμα είναι νωρίς», τόνισε η δημοσιογράφος.

