Ενημέρωση με ένα κλικ

Μεγακλής Βιντιάδης: Αποκαλύψεις για τις αλλαγές στα πρωινά της ελληνικής τηλεόρασης

Ο έμπειρος σκηνοθέτης σχολίασε την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου και τις πιθανές αλλαγές στον ΑΝΤ1.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, αναφερόμενος σε σημαντικές αλλαγές που αναμένονται στην ελληνική τηλεόραση. Ο γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε την επικείμενη τηλεοπτική επάνοδο της Κατερίνας Καραβάτου, αλλά και τις ανατροπές στο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Βιντιάδη, η Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Φημολογείται ότι θα αναλάβει τη θέση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος ενδέχεται να μετακινηθεί σε νωρίτερη ώρα, ίσως και στις 7 το πρωί. Η εκπομπή της Καραβάτου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα είναι δίωρη αντί για τρίωρη.

Ο σκηνοθέτης έκανε επίσης μια ευαίσθητη παρατήρηση για την παρουσιάστρια, λέγοντας: “Είναι καλό παιδί, δακρύζει όμως πολύ. Δακρύζει για το οτιδήποτε”.

Σχετικά με τον τίτλο “Καλημέρα Ελλάδα”, ο Μεγακλής Βιντιάδης τόνισε τη σύνδεσή του με τον Γιώργο Παπαδάκη, υπογραμμίζοντας ότι η αλλαγή παρουσιαστή θα πρέπει λογικά να οδηγήσει και σε αλλαγή του τίτλου. “Όταν λέει κάποιος “Καλημέρα Ελλάδα” σημαίνει Γιώργος Παπαδάκης. Η λογική, λοιπόν, λέει πως σταματάει και ο τίτλος. Δεν μπορεί να κρατάς το “Καλημέρα Ελλάδα” και να φωνάξεις έναν συνάδελφο να κάνει την εκπομπή, δεν θα πάει καλά. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουν πρόβλημα στον ΑΝΤ1”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com