Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγιος Έρωτας: Ανατροπές και συγκίνηση στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς

Δραματικές εξελίξεις, απρόσμενες αποκαλύψεις και ένας καταστροφικός σεισμός σηματοδοτούν το φινάλε της σειράς στον Alpha.

Στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς της σειράς «Άγιος Έρωτας», που θα προβληθεί την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον Alpha, η αγωνία κορυφώνεται. Η Χλόη δέχεται το δυσάρεστο νέο του θανάτου της Πετρούλας και επιστρέφει άμεσα στον πατέρα Νικόλαο. Παράλληλα, ο Κλεάνθης έχει αναλάβει να μεταφέρει τους Γιάννο, Πόπη και τη μικρή Ελευθερία στη Στέρνα, με σκοπό να παραδώσει το ζευγάρι στη χωροφυλακή.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα αντιμετωπίζει τις συνέπειες της ομολογίας της για τον φόνο της Κατρίν, οδηγούμενη ξανά στη φυλακή. Ο Νικηφόρος επισκέπτεται την Αγγέλα στη φυλακή για να την ενημερώσει για τον θάνατο της Νότας. Η είδηση αυτή έρχεται λίγο πριν ο Νικηφόρος κληθεί στο νοσοκομείο, καθώς ο Λούης έχει συνέλθει και είναι έτοιμος να κατονομάσει τους συνεργούς του.

Την ίδια ώρα, η Ρίτα βιώνει την έναρξη του τοκετού, με τα νερά της να σπάνε. Δεδομένου ότι οι δεσμοφύλακες αδυνατούν να φέρουν γιατρό, η Χριστίνα αναλαμβάνει να τη βοηθήσει στη γέννα.

Η συγκίνηση κορυφώνεται στην εκκλησία, όπου ο πατέρας Νικόλαος και η Χλόη συναντούν επιτέλους τη μικρή Ελευθερία. Ωστόσο, η στιγμή αυτή διακόπτεται απότομα από έναν καταστροφικό σεισμό που χτυπά την πόλη, προκαλώντας χάος και αλυσιδωτές καταστροφές. Ξενοδοχεία, σπίτια, καταστήματα και δρόμοι βυθίζονται στην καταστροφή, αφήνοντας πίσω μια εικόνα απόλυτης ερήμωσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com