Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Κάθε γιορτές θα είναι διαφορετικές» μετά την οικογενειακή απώλεια
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την επιτυχία του «Ραντεβού το ΣΚ», τη σημασία της συνεργασίας και τη συγκίνηση των ημερών.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στην δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, όπου μίλησε για την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για την προσωπική του απώλεια.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας. Μπορεί ένα δίδυμο να αποδώσει πολύ καλύτερα από έναν άνθρωπο που εργάζεται μόνος του, και αντιστρόφως. Διαφορετικά, όλοι θα επέλεγαν μόνο μία από τις δύο μορφές συνεργασίας», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της χημείας μεταξύ των συνεργατών.
Συνεχίζοντας, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε: «Το ζήτημα είναι, όταν είσαι μέλος ενός διδύμου, να συνεργάζεσαι με κάποιον με τον οποίο υπάρχει αλληλοκατανόηση και να λειτουργείτε αποτελεσματικά ως μια ενιαία μονάδα».
Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε: «Είναι δεδομένο ότι ελέγχω το κινητό μου τα πρωινά, περιμένοντας τα νούμερα. Βεβαίως και τα παρακολουθώ, λαμβάνω την πρώτη άμεση αντίδραση, ωστόσο η λεπτομερής ανάλυση γίνεται αργότερα».
Σε κλείσιμο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε με συγκίνηση στις επερχόμενες γιορτές: «Φέτος η αλλαγή του χρόνου θα είναι διαφορετική, αναπόφευκτα, λόγω μιας οικογενειακής απώλειας. Πλέον, κάθε γιορτινή περίοδος θα είναι διακριτά διαφορετική».

