Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύψεις για την καριέρα και την πίστη της
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στο τηλεοπτικό "Chase", τις τηλεοπτικές της ανασφάλειες και τον ρόλο του Θεού στη ζωή της.
Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», έκανε αποκαλύψεις τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και για τη βαθιά της σχέση με την πίστη.
Σχετικά με την τηλεοπτική της πορεία, η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε: «Την 5η σεζόν του Chase την βιώνω με χαρά και πολλή δουλειά. Έχουν γίνει κάποια ευτράπελα για να μην «βαριέται» κανείς. Προς το παρόν, δεν προχωρούν οι συζητήσεις για κάποιο βραδινό show».
Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ικανοποίησή της για το «Chase», παρόλο που παραδέχτηκε ότι «πάντα έχω ανασφάλεια όταν ξεκινάει κάτι καινούριο τηλεοπτικά». Ωστόσο, τόνισε ότι «διανύουμε μία ωραία χρονιά» και πρόσθεσε ότι η πρωινή εκπομπή δεν είναι το φόρτε της. «Πιέστηκα μέσα από αυτό και βγάζω το καπέλο σε αυτούς που το κάνουν. Πάντα ήμουν ευχαριστημένη με τους συνεργάτες που είχα», είπε, απονέμοντας τα εύσημα στους συναδέλφους της.
Κλείνοντας, η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στην πνευματική της διάσταση: «Έχω πάντα τον Θεό μπροστά μου, με οδηγεί, μου δείχνει τον δρόμο και είμαι πιο δίκαιος άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο γιατί εκεί λογοδοτώ».

