Η Αρετή σοκαρισμένη, η Ελένη σε κίνδυνο: Δραματικές εξελίξεις στη σειρά “Μια νύχτα μόνο”
Οδυσσέας και Σταύρος προσπαθούν να διασφαλίσουν την οικογένεια, ενώ νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν τους πάντες.
Η νυχτερινή περιπέτεια στην αγαπημένη σειρά “Μια νύχτα μόνο” κορυφώνεται, αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές. Στο 22ο επεισόδιο, που μεταδόθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 21:00, ένα βίαιο χτύπημα στην Αρετή προκαλεί πανικό, εξαφανίζοντας τη γη κάτω από τα πόδια του Οδυσσέα.
Καθώς οι αρχές αναζητούν μανιωδώς τον δράστη, η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να γίνει ο επόμενος στόχος. Ο Οδυσσέας, σε στενή συνεργασία με τον Σταύρο, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαχειριστεί την κρίσιμη κατάσταση, μεταφέροντας την Αρετή και την οικογένειά της στο ασφαλές εξοχικό του. Παράλληλα, η έντονη έλξη ανάμεσα στη Μιρέλλα και τον Πωλ οδηγεί σε μια παθιασμένη στιγμή.
Στο σπίτι του Νταγιάννου, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη αισιοδοξία, καθώς η Άσπα δείχνει σημάδια ανάρρωσης και επαναπροσδιορισμού του εαυτού της. Ωστόσο, η ευτυχία διακόπτεται από μια απροσδόκητη αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.
Στο μεταξύ, η σχέση της Αρετής και του Οδυσσέα βαθαίνει, φέρνοντάς τους πιο κοντά από ποτέ. Ο Σταύρος, όμως, καλείται να αντιμετωπίσει μια σκληρή αλήθεια, η οποία έχει τη δύναμη να τον συντρίψει.