Η ΕΡΤ1 Υποδέχεται 30 Χρόνια Ελληνικής Δισκογραφίας με Σπουδαίους Καλλιτέχνες
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην πορεία του Δημήτρη Γιαρμενίτη και της GEA, με παρουσία πολλών αγαπημένων φωνών.
Η ελληνική δισκογραφία γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας, με τον Δημήτρη Γιαρμενίτη, διευθυντή της GEA, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών, να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η εκπομπή “Παρέα” με τον Γιώργο Κουβαρά, η οποία θα μεταδοθεί απόψε, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025, στις 22:00 από την ΕΡΤ1, θα φιλοξενήσει στο στούντιο κορυφαίους καλλιτέχνες.
Ανάμεσά τους θα βρίσκονται οι Γιώργος Ανδρέου, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Δάντης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κώστας Λειβαδάς, Κώστας Μακεδόνας, Μαντώ, Φοίβος Τασσόπουλος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μανώλης Φάμελλος και Μάριος Φραγκούλης. Επιπλέον, θα συμμετέχουν αποσπασματικά μέσω μηνυμάτων οι Νίκος Αλιάγας, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άννα Βίσση, Καίτη Γαρμπή, Ναταλία Γερμανού, Φοίβος Δεληβοριάς, Μίλτος Καρατζάς, Λάκης Λαζόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Πετρίδης, Αντώνης Ρέμος και Ηλίας Φιλίππου.
Πρόκειται για μια σπάνια συγκέντρωση καλλιτεχνών, που υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη χιούμορ, προσωπικές ιστορίες και τραγούδια που σημάδεψαν την πορεία τους. Η “Παρέα” θα δημιουργήσει μια γιορτή με αγαπημένα τραγούδια, ερμηνευμένα από σπουδαίους καλλιτέχνες.
Στην εκπομπή θα παρευρεθούν και στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Γιαρμενίτη, όπως ο παραγωγός Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός και στιχουργός Γιάννης Δόξας, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Πολυχρονίου, ο μουσικός και παραγωγός Θύμιος Παπαδόπουλος, καθώς και μια γλυκιά έκπληξη, ο Στέλιος Παρλιάρος.
Το πρώτο μέρος αυτής της ξεχωριστής συνάντησης θα μεταδοθεί απόψε, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο μέρος θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.