Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζει τον χωρισμό Τούνη-Αλεξάνδρου

Η παρουσιάστρια του "Happy Day" αναλύει τα όσα έχουν ειπωθεί δημόσια από το πρώην ζευγάρι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον. Το πρωί της Πέμπτης, η οικοδέσποινα του “Happy Day” άνοιξε το θέμα στο πάνελ της εκπομπής, μοιραζόμενη τις προσωπικές της εκτιμήσεις και την εικόνα που έχει διαμορφώσει για το πρώην ζευγάρι.
“Έχω σοκαριστεί λίγο, γιατί από εκεί που πιστεύαμε ότι ήταν ένα ζευγάρι που έχει βρει τις ισορροπίες για τον μικρό Πάρη, ξαφνικά βλέπουμε υπονοούμενα φωτιά”, δήλωσε η Τσιμτσιλή, εκφράζοντας την έκπληξή της.
Πρόσθεσε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπαινίχθηκε ότι υπήρχε αγάπη και ότι η έντονη παρουσία στα social media και οι διαφημιστικές δραστηριότητες της Ιωάννας Τούνη οδήγησαν στον χωρισμό, καθώς εκείνος ήταν πιο εσωστρεφής. “Και εγώ που έχω πολλές κοσμικές εμφανίσεις, σε πολλές ο Θέμης δεν θέλει να έρθει και όπως και εγώ δεν πάω σε κάποια συνέδρια. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα κάτσει να μου τα χτυπήσει όλα αυτά”, σημείωσε η παρουσιάστρια του Alpha, παραλληλίζοντας την κατάσταση με τη δική της προσωπική ζωή.
“Εγώ ένιωσα ως γυναίκα ότι έχει γίνει κάτι χοντρό και πιστεύω ότι η Ιωάννα κάπου μέσα της το διαχειρίστηκε λόγω του παιδιού και αποφάσισαν να χωρίσουν. Τώρα όμως, νιώθει ότι εκτέθηκε δημοσίως. Τα παιδιά δεν τα ξέρω, αλλά ένιωσα ότι για να μπαίνουν σε τέτοιες ανταπαντήσεις έχει συμβεί κάτι σοβαρό”, υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com