Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι παράξενες αναζητήσεις στο διαδίκτυο: Τι κρύβουν οι Έλληνες και ο κόσμος;

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις τάσεις αναζητήσεων πορνογραφικού περιεχομένου ανά χώρα – Οι Έλληνες ξεχωρίζουν με μια συγκεκριμένη προτίμηση.

Οι πιο ευφάνταστες και, ίσως, παράξενες αναζητήσεις ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο ανά χώρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» το πρωί της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου. Οι παρουσιαστές Μάνος Νιφλής και Γιάννης Κολοκυθάς, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, θέλησαν να εμβαθύνουν στο θέμα, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντα ευρήματα.

«Βρήκα στοιχεία για το τι αναζητούν διεθνώς οι χρήστες του διαδικτύου σε ιστοσελίδες πορνό. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ‘η Ελλάδα των MILFs’, καθώς οι Έλληνες χρήστες έδειχναν μεγάλη προτίμηση στην αναζήτηση του όρου ‘MILF’. Είδα το θέμα χθες στο Real View», ανέφερε αρχικά ο Μάνος Νιφλής, προκαλώντας χαμόγελα.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κολοκυθάς, με το δικό του μοναδικό χιούμορ, συμπλήρωσε: «MILF ψάχνει όλη η βόρεια Ευρώπη και η Τουρκία. Στη Ρωσία, το ενδιαφέρον στρέφεται σε τρανσέξουαλ αναζητήσεις, ενώ ο Καναδάς ακολουθεί την τάση των MILFs. Οι ΗΠΑ επικεντρώνονται σε λεσβιακό περιεχόμενο, η Νότια Αμερική σε βραζιλιάνικο και ‘όπισθεν’, ενώ η Νότια Αφρική αναζητά κυρίως μεγάλα οπίσθια».

Η συζήτηση, η οποία προκάλεσε άφθονα γέλια στους συντελεστές της εκπομπής, οδήγησε τον Μάνο Νιφλή να διακόψει τον συνεργάτη του, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Έλα, έλα, έχουμε πρωινή εκπομπή! Τι έχω πάθει σήμερα!».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com