Στηβ Μιλάτος: «Όταν πας σε μια εκπομπή, είσαι υπαίτιος»
Ο τραγουδιστής απαντά για την τηλεοπτική του εμπειρία και τις συνεργασίες του, επικρίνοντας αιχμηρά συγκεκριμένες εκπομπές.
Ο Στηβ Μιλάτος, μιλώντας σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφέρθηκε στον Fipster, αλλά και στη δική του παρουσία στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Σχολιάζοντας την τηλεοπτική εκπομπή του Fipster, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ο καθένας αντιμετωπίζει το κοινό του με τον δικό του τρόπο. Εφόσον κάποιος δέχεται να πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή, γνωρίζοντας περίπου τι πρόκειται να αντιμετωπίσει, είναι προτιμότερο να μην παρευρεθεί. Ωστόσο, όταν τελικά πηγαίνει, φέρει και την ευθύνη».
Περαιτέρω, ο Στηβ Μιλάτος εξήγησε την αποστροφή του για τέτοιου είδους παραγωγές: «Θα πάω να μου πετάνε τούρτες στο πρόσωπο και όταν μου κάνουν μια ερώτηση, να εξευτελίζομαι; Να με βλέπει η μητέρα μου και να νιώθει αμηχανία βλέποντας με να εμπλέκεται σε μια τέτοια κατάσταση; Σας ευχαριστώ, αλλά όχι. Αντίστοιχα, το Only Fans είναι μια δουλειά. Πληρώνεσαι και το κάνεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πού βρίσκεται ο αυτοσεβασμός;».
Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του θητεία, ο Στηβ Μιλάτος πρόσθεσε: «Στην εκπομπή της Σπυροπούλου λάμβανα μια τυπική αμοιβή. Δεν είμαι δημοσιογράφος. Βλέπω άλλους που καταφέρονται άσχημα, καταστρέφοντας οτιδήποτε, και άλλους που απλώς σχολιάζουν, οι οποίοι όμως κόβονται και «μετατρέπονται σε γλάστρα».
Τέλος, ο τραγουδιστής εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έλλειψη υποστήριξης που βίωσε: «Μου έκοψαν το μικρόφωνο, δεν με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην εκπομπή. Δεν είχα τις απαραίτητες δημοσιογραφικές γνώσεις και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να κατανοήσω τι σημαίνει στήσιμο μιας τηλεοπτικής παραγωγής».