Να μ’ αγαπάς: Σταγόνες δράματος και ανατροπών στην πανσιόν
Ένα επεισόδιο γεμάτο συγκινήσεις, ανατροπές και αναπάντεχες συναντήσεις
Το αποψινό επεισόδιο της σειράς “Να Μ’ Αγαπάς”, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 20:00 στον Alpha, υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με καταιγιστικές εξελίξεις. Ο Θανάσης, αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του, διώχνει τη Ζωή και τη Νικαίτη από την πανσιόν, αφήνοντάς τες άστεγες. Ωστόσο, η καλόκαρδη Χαρούλα επεμβαίνει, προσφέροντάς τους προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι της αδερφής της.
Παράλληλα, ο Ορφέας εμφανίζεται πρόθυμος να βοηθήσει, αλλά η Ζωή, εγκλωβισμένη σε έναν πόλεμο συναισθημάτων, αρνείται κατηγορηματικά. Η επιστροφή της Εβίτας στο σπίτι πυροδοτεί νέες εντάσεις, καθώς η Σοφία εκφράζει την πρόθεση να υποβάλει τόσο εκείνη όσο και τον Χάρη σε εξέταση DNA, μια κίνηση που αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά. Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος προσπαθεί να κατευνάσει τον θυμό του Λευτέρη, ο οποίος βρίσκεται υπό την επήρεια ενός πιστολιού.
Στο μεταξύ, η Φωτεινή υπερασπίζεται σθεναρά την ανεξαρτησία της, ενώ η Άννα αντιδρά με σφοδρότητα στις προσπάθειες ελέγχου της Σοφίας. Η Εβίτα και ο Χάρης έρχονται αντιμέτωποι με τη μητέρα τους, με τη Ζωή να βρίσκεται σε κατάσταση βαθιάς θλίψης. Η Άννα, ακολουθώντας το ένστικτό της, επιδιώκει και τελικά καταφέρνει να συναντηθεί με τον Λευτέρη, σε μια συνάντηση που αναμένεται να είναι καθοριστική για την εξέλιξη της ιστορίας.
Η σειρά “Να Μ’ Αγαπάς” συνεχίζει να προσφέρει έντονα συναισθήματα και ανατροπές, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.