GNTM: Δύσκολες αποφάσεις και αποχώρηση στο νέο επεισόδιο
Τα επίδοξα μοντέλα αντιμετώπισαν απαιτητική δοκιμασία με απρόσμενες ανατροπές.
Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας GNTM, που προβάλλεται από το κανάλι STAR, τα φιλόδοξα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν πλάι σε δύο πρώην παίκτες, την Κάτια Ταραμπανκό και τον Έντουαρντ Γεωργίου. Η δοκιμασία αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική, προκαλώντας προβληματισμό σε ορισμένους συμμετέχοντες, καθώς τα σχόλια που δέχονταν από τους κριτές δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.
Η Ελένη και η Μιχαέλα ήταν δύο από τα μοντέλα που αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες. Οι κριτές, Άγγελος Μπράτης, Έντι Γαβριηλίδης, Λάκης Γαβαλάς, μαζί με την παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τις έθεσαν υποψήφιες προς αποχώρηση, αφήνοντάς τες με το ένα πόδι εκτός διαγωνισμού.
Αντίθετα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι ο Μιχάλης κατάφερε να πετύχει την καλύτερη λήψη στη συγκεκριμένη δοκιμασία, με την Ξένια να ακολουθεί αμέσως μετά. Καθώς η αποχώρηση πλησίαζε, η παρουσιάστρια δήλωσε: “Έχω μόνο μία φωτογραφία στα χέρια μου, είστε δύο απέναντι μου. Ένα κορίτσι θα αποχωρήσει οριστικά σήμερα από το σπίτι του GNTM και το άλλο θα περάσει στο Top 9 του διαγωνισμού”.
Τελικά, η Ελένη ήταν εκείνη που αποχώρησε οριστικά από το σπίτι του GNTM. Η Ξένια, σχολιάζοντας την αποχώρηση, δήλωσε στην κάμερα: “Νομίζω πως ήταν η ώρα της. Όσο να ‘ναι στα σετ δεν την έβλεπα να το ευχαριστιέται τόσο και νομίζω ότι και η ίδια το περίμενε πως κάποια στιγμή θα φύγει. Δεν θεωρώ ότι έχει τη νοοτροπία κάποιου για να φτάσει πιο πέρα”.