Ενημέρωση με ένα κλικ

Απειλές κατά Ιωάννας Τούνη και του δικηγόρου της μετά τη διακοπή της δίκης

Σοκ προκαλούν τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκαν η influencer και ο νομικός της, με αιχμές κατά της ζωής τους, μετά την υπόθεση revenge porn.

Η Ιωάννα Τούνη και ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έγιναν αποδέκτες απειλών για τη ζωή τους, γεγονός που έρχεται μετά τη διακοπή της δίκης που αφορά την υπόθεση revenge porn. Δύο από τα εν λόγω απειλητικά μηνύματα μεταδόθηκαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Πρωινό”.

Το ένα από τα μηνύματα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σας σκοτώσουμε εσένα και την Ιωάννα Τούνη και θα βρεθείτε σε κανένα χαντάκι. Γι’ αυτό προσέξτε πολύ καλά τι λέτε. Εάν τιμωρηθούν οι ένοχοι, θα σας σκοτώσουμε εσένα και την Ιωάννα Τούνη. Γι’ αυτό μην κάνετε πολύ τον έξυπνο και παρατραβάτε το σχοινί, γιατί αλλιώς ξέρετε τι έχετε να πάθετε».

Το δεύτερο μήνυμα, απευθυνόμενο στον κ. Δημητρακόπουλο, τόνιζε: «Προσέξτε πώς μιλάτε εσείς και η εντολέας σας, η κυρία Ιωάννα Τούνη, γιατί το έχετε παρατραβήξει πολύ το θέμα με τα ροζ βίντεο. Αν το συνεχίσετε και σε περίπτωση τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι, θα έχετε άσχημες συνέπειες. Μπορεί να πάθετε μεγάλο κακό. Να το πείτε στην εντολέα σας στην Ιωάννα Τούνη για να είναι ενήμερη. Αυτό μόνο σας λέω. Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας εσείς οι δύο».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας τα περιστατικά, δήλωσε: «Άρα λοιπόν μιλάμε τώρα, για πρώτη φορά είδαμε δύο απειλητικά μηνύματα που λάβανε η κυρία Τούνη, μάλλον τα μηνύματα αυτά τα έλαβε ο κύριος Δημητρακόπουλος, γιατί του λένε να μεταφέρεις στο Δημητρακόπουλο στην κυρία Τούνη, ότι θα σας σκοτώσουμε και εσένα και την Ιωάννα Τούνη».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com