Ενημέρωση με ένα κλικ

Το “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης

Αναλυτικά τα νούμερα για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, με την εκπομπή του ΑΝΤ1 να επικρατεί στο δυναμικό κοινό.

Η πρωινή ζώνη της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου ανέδειξε εκ νέου τον Γιώργο Λιάγκα στην κορυφή της τηλεθέασης. Η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 σημείωσε εντυπωσιακό μέσο όρο 18% στο δυναμικό κοινό, ανακτώντας την πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση του δυναμικού κοινού βρέθηκε η εκπομπή “Super Κατερίνα” με μέσο όρο 15%. Ακολούθησαν το “Breakfast@star” με 7,8%, οι “Αταίριαστοι” με 7,3%, το “Buongiorno” με 6,1%, το “10 Παντού” με 5,7% και το “Πρωίαν σε είδον” με 4,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εικόνα ήταν ελαφρώς διαφορετική. Το “Πρωινό” κατέγραψε μέσο όρο 15,4%, ενώ οι “Αταίριαστοι” έλαβαν 15,2%. Η “Super Κατερίνα” συγκέντρωσε 13,5%, το “10 Παντού” 10,4%, το “Buongiorno” 9,5%, το “Breakfast@star” 6,3% και το “Πρωίαν σε είδον” 3,7%.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση και ενδεικτικά, αφορώντας τη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων. Η αναλυτική αναφορά, συμπεριλαμβανομένων ερευνών αγοράς, παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com