Σάλος στην τηλεόραση: Η κόντρα Λεμπιδάκη – Τσουρού διχάζει τους παρουσιαστές
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναλύουν την ένταση που πυροδοτήθηκε μετά τις δηλώσεις για την απομάκρυνση του Χάρη Λεμπιδάκη από εκπομπή.
Η τηλεοπτική πραγματικότητα μοιάζει με καζάνι που βράζει, με την πρόσφατη υπόθεση της απομάκρυνσης του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού να προκαλεί έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σχολίασαν το χρονικό που πυροδότησε την ένταση, μετά και τις δηλώσεις του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Λεμπιδάκη, υπογράμμισε: «Καταλαβαίνω από την άλλη ότι αυτό που λέει το: «Γιατί δε με πήρατε τηλέφωνο;», όμως πού να ξέρει ο παρουσιαστής εκείνη τη στιγμή που μόλις έχει προκύψει στην επικαιρότητα το θέμα τι θα πει Χάρης Λεμπιδάκης. Οφείλεις να σεβαστείς αυτά που λέει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου».
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Λεμπιδάκη, πρόσθεσε: «Ο Τσουρός είπε κάτι άλλο ότι έβαλε στο στόμα του Λεμπιδάκη τη λέξη «ψεύτης» και ο Χάρης ως έμπειρος όλα αυτά τα χρόνια το κατάπιε». Η Καινούργιου, αντικρούοντας, ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι το κατάπιε ο Χάρης. Είναι πολύ έξυπνος». Ο Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε: «Δεν είπα τι έκανε, είπα τι υπονοεί ο Τσουρός ότι έκανε. Είναι ξεκάθαρα μια τηλεοπτική ασχήμια».
Η παρουσιάστρια, ωστόσο, έδειξε να μην εκπλήσσεται από τέτοια περιστατικά: «Ασχήμια δεν είναι, έχουμε δει πάρα πολλά τέτοια. Σε όλες τις εκπομπές έχουν συμβεί. Μη σου κάνει εντύπωση, αν μελλοντικά τους περάσει, τα ξαναβρούνε και είναι όλα μέλι γάλα».
Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της “Super Κατερίνα” ανέφερε: «Ο Κώστας Τσουρός είπε χθες στην τοποθέτησή του ότι επειδή μάλλον δεν το είδατε στον Λιάγκα υπονοώντας ότι δεν πάει καλά σε νούμερα τηλεθέασης…». Η Καινούργιου παρενέβη, λέγοντας: «Δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο ο Κώστας όταν ο ίδιος δεν πηγαίνει καλά», ενώ ο Κωνσταντινίδης κατέληξε: «Ο Κώστας ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τη γλώσσα».