Γρηγοριάδης και Κουτροκόη μιλούν για Παπαδάκη και τη νέα εποχή στην ενημέρωση
Οι δύο παρουσιαστές του "Καλημέρα Ελλάδα" σχολίασαν τη συνεργασία τους, την πορεία τους και τη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφερόμενοι στον Γιώργο Παπαδάκη ως "δάσκαλό" τους.
Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ντόρα Κουτροκόη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη στο MEGA, αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Οι δύο παρουσιαστές εστίασαν στην πολύτιμη συμβολή του Γιώργου Παπαδάκη, τον οποίο χαρακτήρισαν “δάσκαλο” και έκφρασαν την περηφάνια του για την πορεία τους. “Έχουμε μάθει ότι μας παρακολουθεί κιόλας και ότι είναι περήφανος για εμάς”, δήλωσε ο Γρηγοριάδης.
Η Ντόρα Κουτροκόη, με χιουμοριστική διάθεση, συμπλήρωσε: “Το θετικό είναι ότι δεν μας έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για να κάνει κάποια παρατήρηση. Δεν έχει πει τίποτα κακό, οπότε καλά πάμε”.
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο δίδυμο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Παναγιώτη Στάθη και Άννας Λιβαθυνού, λέγοντας: “Θέλω να ευχηθώ στο νέο δίδυμο του να βρουν λίγο περισσότερο τα βήματα τους για να βελτιώσουν τα νούμερα τηλεθέασης του Καλημέρα Ελλάδα. Στο ξεκίνημα της είναι ακόμα αυτή η συνεργασία οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε κάτι. Ας περάσουν μερικοί μήνες και μετά”.