Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτρος Λαγούτης: Η αλήθεια για το Big Brother και τις αλλαγές στην τηλεόραση

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την εμπειρία του στο ριάλιτι και την τηλεοπτική πορεία του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο Πέτρος Λαγούτης, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του Big Brother την περασμένη σεζόν, τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία του ριάλιτι, καθώς και για τη νέα τηλεοπτική στέγη του συναδέλφου του, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην εκπομπή “Όπου Υπάρχει Ελλάδα”. Ο ηθοποιός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Big Brother απέφυγε να χαρακτηριστεί ως «trash προϊόν», επιτυγχάνοντας τον στόχο του.

«Ο στόχος μου ήταν να μην είναι trash το Big Brother και νομίζω ότι το καταφέραμε, αυτό το feedback πήρα», δήλωσε ο Λαγούτης, προσθέτοντας ότι σέβεται την άποψη και το γούστο του καθενός, χωρίς να επιθυμεί να κάνει κριτική.

Όσον αφορά την αλλαγή του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παρουσίαση, ο Πέτρος Λαγούτης τόνισε πως οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται από τους ιθύνοντες για το καλό της εκπομπής. «Ο Γιάννης έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει και αυτό το κομμάτι της δουλειάς καλά, τον φώναξαν να το κάνει και το έκανε. Δεν νομίζω ότι πήγε και είπε από μόνος του: βάλτε εμένα», εξήγησε, υπογραμμίζοντας ότι τα «στεγανά» στον χώρο των media σπάνε συνεχώς.

«Έχουμε δει ηθοποιούς να γίνονται τραγουδιστές και τραγουδιστές να γίνονται ηθοποιοί και παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί. Όταν κάποιος θεωρεί ότι κάτι μπορεί να το κάνει καλά, όλα τα άλλα είναι ταμπέλες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαγούτης, υποστηρίζοντας την ευελιξία και την ανάπτυξη των ταλέντων σε νέους τομείς.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com