Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλάει για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου και την απώλεια του αδελφού του
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αλληλοϋποστήριξη με την παρουσιάστρια και το πώς η μνήμη του αδελφού του τον καθοδηγεί.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή “Πρωινό Σαββατοκύριακο” του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, έκανε αναφορά στις σχέσεις που διατηρεί με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά το τέλος της επαγγελματικής τους συνεργασίας.
Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει συναντήσει την Κατερίνα Καινούργιου κατά τη φετινή σεζόν, έχουν επικοινωνήσει και μάλιστα της έχει στείλει λουλούδια για την πρεμιέρα της. Η παρουσιάστρια, από την πλευρά της, επικοινώνησε μαζί του μόλις πληροφορήθηκε για το εκκλησάκι που έχτισε στη μνήμη του αδελφού του, εκφράζοντας τη συγκίνησή της για μια πράξη που ο ίδιος δεν της είχε εξομολογηθεί.
Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε ότι η Κατερίνα Καινούργιου, γνωρίζοντάς τον για πολλά χρόνια, αντιλαμβάνεται πόσο βαθιά τον έχει σημαδέψει η απώλεια του αδελφού του. «Μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια. Όταν θέλω να παρακαλέσω κάποιον, δεν παρακαλάω τον Θεό, παρακαλάω τον αδελφό μου», δήλωσε με συγκίνηση.
Περιγράφοντας τη σχέση του με τον αδελφό του, ο Πουλόπουλος τον χαρακτήρισε ως «άγγελο πάνω», ο οποίος τον προστατεύει. «Ειλικρινά θεωρώ ότι όσα πράγματα έχω καταφέρει στη ζωή μου, πολύ περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα, έγιναν γιατί έχω έναν άγγελο πάνω και με βοηθάει», τόνισε. Επιπλέον, ανέφερε ότι μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου και της ευχήθηκε για τα τρέχοντα γεγονότα της προσωπικής της ζωής, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον ΑΝΤ1.