Πανόπουλος: “Τηλεοπτικό χάλι” στο OPEN, έντονη κριτική για σχόλια Γκλέτσου
Ο Δημήτρης Πανόπουλος τοποθετήθηκε για την επίμαχη συζήτηση στο "Real View" και την αναφορά του Απόστολου Γκλέτσου στους αστυνομικούς.
Ο Δημήτρης Πανόπουλος, μέσα από την εκπομπή “Weekend Live” του ΣΚΑΪ, σχολίασε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αέρα του OPEN, με πρωταγωνιστές τους Απόστολο Γκλέτσο και Σοφία Μουτίδου. Ο δημοσιογράφος εστίασε ιδιαίτερα στην εικόνα που παρουσίασε η εκπομπή “Real View” και, κυρίως, στα σχόλια του ηθοποιού για το σώμα της αστυνομίας.
Ο Πανόπουλος χαρακτήρισε την εν λόγω εκπομπή “τηλεοπτικό χάλι” και “πολύ περιττή”. Σχετικά με τη στάση του Απόστολου Γκλέτσου, τόνισε ότι η αναφορά του στην αστυνομία “πήγε το μυαλό όλων σε μια συγκεκριμένη υπόθεση”, εννοώντας πιθανώς την υπόθεση του αστυνομικού της βουλής. Ωστόσο, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν δικαιολογεί τη γενίκευση, ακόμα κι αν ο ηθοποιός είχε θετική άποψη για τους αστυνομικούς γενικότερα.
“Μπορεί στο μυαλό του να έχει την καλύτερη άποψη για τους αστυνομικούς, δεν του δίνει όμως το δικαίωμα να κάνει τέτοια γενίκευση”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Πανόπουλος εξήγησε ότι η φράση που χρησιμοποίησε ο Γκλέτσος, και η οποία έχει τουρκική προέλευση, χρησιμοποιούνταν ιστορικά για να περιγράψει αστυνομικούς που προχωρούσαν σε υπερβολική καταστολή και βία, υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός αναφερόταν σε τέτοιου είδους επίορκους αστυνομικούς, κάτι που ο ίδιος ο Γκλέτσος διευκρίνισε.