Ενημέρωση με ένα κλικ

Ηλίας Βαλάσης: Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό – “Ήρθε και με ταρακούνησε”(βίντεο)

Ήρθε μια μέρα και μου μίλησε, είναι λίγο μεταφυσικό αυτό που σου λέω αλλά δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε.

Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένο  στην εκπομπή «Στιγμές»», καλεσμένος του δημοσιογράφου Μάνου Νιφλή και εκεί μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες αλλά κυρίως για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη θρησκεία.

«Η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες ήταν πολύ κακή, ήξερα πώς να τις εκμεταλλευτώ, πως να τις χειριστώ. Ο χειρισμός απέναντι στις γυναίκες..

Εγώ από δώδεκα χρονών ήμουν μέσα στα μπουζούκια, οι λουλουδούδες με έκαναν άντρα πολύ γρήγορα. Οπότε όλο αυτό το κόλπο το ερωτικό, το σεξιστικό, το πώς θα πλησιάσω μια γυναίκα το είχα πάρα πολύ εύκολα. Ήξερα τι ζητάνε οι γυναίκες, ήξερα πώς να το ζητήσω και πώς θα το έχω», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Έχω σοβαρή εξάρτηση με τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Ήρθε μια μέρα και μου μίλησε, είναι λίγο μεταφυσικό αυτό που σου λέω αλλά δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε.

Και ήμουν πολύ μικρός, δεν είχα κάποιο ψυχολογικό να αντιμετωπίσω. Ήμουν πολύ μικρός και ήρθε και με ταρακούνησε.

Από τότε τον αισθάνομαι, είναι γύρω μου, είναι μέσα μου είναι παντού. Ήταν κάτι πολύ αληθινό, πολύ ζωντανό, πολύ ταρακούνημα, πολύ ξύπνιο. Πίστεψε με είμαι πολύ καλά στα μυαλά μου», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει