Ενημέρωση με ένα κλικ

Κάτια Δανδουλάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις απώλειες και τη φθορά του χρόνου

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τη θλίψη από τις απώλειες, την ευγνωμοσύνη για τη ζωή και τον πόνο που της προκαλεί η απουσία αγαπημένων προσώπων.

Η Κάτια Δανδουλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, μοιράστηκε συγκινητικές σκέψεις για τη ζωή, τις απώλειες και την αίσθηση της φθοράς του χρόνου. Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η καταξιωμένη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της, αναφερόμενη στις στιγμές που οι άνθρωποι αφήνουν ανεξίτηλα ίχνη στις ζωές μας.

Παρά το δύσκολο κλίμα που επικρατεί γύρω της, η κυρία Δανδουλάκη δηλώνει πως προσπαθεί να διατηρεί την αισιοδοξία της. «Όλα γύρω μας μοιάζουν σκοτεινά, όμως εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω μέσα στη μαυρίλα. Νιώθω ευγνωμοσύνη που στεκόμαστε ακόμη όρθιοι, γιατί η γενιά μου φεύγει σιγά-σιγά… και αυτό με γεμίζει θλίψη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε με βαθιά συγκίνηση για τις προσωπικές της απώλειες, τονίζοντας ότι το κενό που αφήνουν πίσω τους αγαπημένοι άνθρωποι είναι αδύνατο να καλυφθεί, όσο κι αν η ζωή συνεχίζεται. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον Γιώργο Μαρίνο, τον οποίο χαρακτήρισε «ολόκληρη εποχή», αναδεικνύοντας τη σπουδαία του προσφορά στον χώρο της ψυχαγωγίας και την απεριόριστη εκτίμηση που του έτρεφε.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην απώλεια της Μαρινέλλας, με την οποία διατηρούσε στενή φιλική σχέση. «Ήταν δικός μου άνθρωπος. Ακόμη δεν μπορώ να ακούω τα τραγούδια της… τα κλείνω. Δεν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω. Είναι ένας πόνος που δεν μπορώ εύκολα να μοιραστώ, γι’ αυτόν τον αποφεύγω και ρίχνομαι στη δουλειά», εξομολογήθηκε εμφανώς συγκινημένη, επιλέγοντας την εργασία ως διέξοδο από τον ανείπωτο πόνο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com